13 Σεπ 2019

Exotica Kuttura - Chapter Two στον Tεχνοχώρο Cartel


O Tεχνοχώρος Cartel ανοίγει την φετινή του σεζόν φιλοξενώντας την ομάδα Exotica Kuttura και το ...
Exotica Kuttura -Chapter Two. Τέχνη και μουσική επηρεασμένη από την αστική και παραδοσιακή κουλτούρα ανά τον κόσμο - την world electronica, tropical disco και downtempo σκηνή. 
Το ΕΚ ετοιμάζει για το κοινό του ακόμα μια μοναδική εμπειρία. Η συνέχεια θα γραφτεί από τον ίδιο τον κόσμο καθώς και από τους πρωταγωνιστές του line up: 

Zimt (GER)

Bete (HUG)

Pale penguin (GR)

EKahlo (BEL)

Σχετικά με το Εxotica Kuttura

Με τα μάτια στραμμένα στις κρυφές και μουσικά παρθένες γωνιές του αθηναϊκού τοπίου, την clubbing κουλτούρα των 70s και την παγκόσμια μουσική παράδοση, το ΕΚ ήρθε να ανανεώσει τον αέρα των μουσικών δρώμενων της Αθηναϊκής σκηνής.

Πρόκειται για ένα project – ταξίδι διαλόγου με βάση την Αθήνα και το Βερολίνο, που προσπαθεί να ορίσει και να οριστεί χωρίς προκαταλήψεις. Μια μουσική πρόταση που συνδυάζει οργανικούς και ηλεκτρονικούς ήχους, παραδοσιακή και αστική κουλτούρα. 

Για το ΕΚ, σκοπός είναι η απελευθέρωση μέσα από τη μουσική. Το πλαίσιο που προτείνει καλεί να προσεγγίσουμε την κάθε του ενότητα σαν μια καινούργια ιστορία χωρίς προκαθορισμένες αντιλήψεις, που γράφετε σε live χρόνο την ημέρα των event. Κοινό και διοργάνωση αλληλοεπιδρούν και αλληλοπροσδιορίζονται δημιουργώντας ένα μοναδικό storyline. Κάθε event αποτελεί ένα καινούριο κεφάλαιο με βασικούς άξονες: μουσικά παρθένους χώρους, την εικαστική τους επιμέλεια, και την έμφαση στο ηχητικό αποτέλεσμα.

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική Είσοδος 8 €

Προπώληση Εισιτηρίων

Viva.gr : https://www.viva.gr/tickets/music/cartel/exotika-kuttura-capter-two/

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο