27 Αυγ 2019

Τι απαντά η Μυρτώ Αλικάκη για τη φωτογραφία που προκάλεσε ανησυχία (Photos)


Όταν η Μυρτώ Αλικάκη πριν από λίγες μέρες πόζαρε στον φακό με το μαύρο μπικίνι της, δέχτηκε πολύ ...
κολακευτικά σχόλια και όχι άδικα…
Όταν στην επόμενη ανάρτησή της η ηθοποιός επέλεξε να μοιραστεί μια εντελώς διαφορετική φωτογραφία της, ακολούθησε μια σχετική αναστάτωση.


Στα σχόλια κάποιοι άρχισαν να μιλούν ακόμα και για νευρική ανορεξία, γεγονός που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από όλους όσοι βρίσκουν πως η Μυρτώ Αλικάκη είναι απλά γυμνασμένη.

Τελικά, την απάντηση την έδωσε η ίδια η ηθοποιός, μιλώντας στη «Νέα Σελίδα», τονίζοντας ότι δεν πάσχει από νευρική ανορεξία.


Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, η Μ. Αλικάκη τόνισε ότι «ήταν μία αυθόρμητη φωτογραφία που μου τράβηξε ο Αντίνοος Αλμπάνης, η οποία δεν είχε υποστεί καμία επεξεργασία γιατί γενικότερα δεν μου αρέσει να ρετουσάρω τις εικόνες που ανεβάζω.

Πάντα ήμουν αδύνατη, ειδικά από τη μέση και πάνω και ο τρόπος που στέκομαι δείχνει ότι πετάνε τα κόκαλα της πλάτης μου. Δεν πάσχω όμως από νευρική ανορεξία. Είμαι τα ίδια κιλά εδώ και είκοσι χρόνια και φοράω το ίδιο τζιν που φορούσα πριν από μία εικοσαετία.

Πριν από είκοσι χρόνια ήμουν πέντε κιλά παραπάνω, τα οποία έχασα όταν πέθανε ο πατέρας μου, από τη στεναχώρια. Αυτά τα πέντε κιλά δεν τα ξαναπήρα ποτέ και πάντα έπαιζα ένα κιλό πάνω, ένα κιλό κάτω, με εξαίρεση τις δύο εγκυμοσύνες μου που πήρα είκοσι κιλά στη μία και δεκαεπτά στην άλλη».

Παράλληλα, τόνισε ότι «επειδή η νευρική ανορεξία είναι μία πολύ σοβαρή πάθηση, από την οποία μπορεί κάποιος να πεθάνει, πρέπει να προσέχει πολύ κάποιος τι σχολιάζει και ποιον προσβάλλει. Και δεν αναφέρομαι βεβαίως σε εμένα, αλλά σε αυτούς που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.

Αυτό όμως που θεωρώ ότι έγινε η αιτία για να πάρει έκταση το όλο θέμα δεν ήταν τα σχόλια των followers, αλλά ο τρόπος που αναπαρήγαγαν το θέμα κάποιοι δημοσιογράφοι, διαστρεβλώνοντας ουσιαστικά την πραγματικότητα».
Πηγή: zappit.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο