16 Αυγ 2019

Ο Πάτρικ Σουέιζ έτρωγε ξύλο από την μητέρα του όταν ήταν παιδί


Την αποκάλυψη έκανε η σύζυγος του ηθοποιού που πέθανε το 2009 χτυπημένος από ...
καρκίνο

Άσχημη παιδική ηλικία είχε περάσει ο ηθοποιός Πάτρικ Σουέιζ, όπως αποκαλύπτει η σύζυγος του ηθοποιού, σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

Σύμφωνα με την Λίζα Σουέιζ, που ήταν παντρεμένη με τον Πάτρικ από το 1975 μέχρι το 2009, που ο ηθοποιός πέθανε χτυπημένος από τον καρκίνο, η κακοποίηση ξεκίνησε όταν εκείνος αποφάσισε πως ήθελε να μάθει χορό στην σχολή που διατηρούσε η μητέρα του.

Η Πάτσι Σουέιζ όμως ήταν μια τελειομανής γυναίκα που συχνά χτυπούσε τον Πάτρικ, όταν θεωρούσε πως δεν εκτελούσε σωστά όσα του μάθαινε!

Η κακοποίηση, σύμφωνα πάντα με την σύζυγο του ηθοποιού, κράτησε μέχρι που εκείνος έγινε 18 ετών. Τότε, παρενέβη ο πατέρας του μετά από έναν ακόμα ξυλοδαρμό, απειλώντας την σύζυγό του πως αν ξαναχτυπούσε το γιο τους, θα την χώριζε.

Πράγματι, η Πάτσι δεν ξαναχτύπησε τον Πάτρικ Σουέιζ, λέει η γυναίκα του, με την οποία γνωρίστηκε εκείνη την εποχή.

Πριν από λίγα χρόνια πάντως, η Λίζα Σουέιζ είχε αναγκαστεί να διαψεύσει δημοσιεύματα που επικαλούνταν πηγή από το περιβάλλον τους και που υποστήριζαν ότι χτυπούσε τον σύζυγό της!

Μάλιστα η κακοποίηση συνεχιζόταν και αφού ο ηθοποιός είχε αρρωστήσει από καρκίνο και υποβαλλόταν σε χημειοθεραπείες, βάσει όσων υποστήριξε η συγκεκριμένη πηγή.

«Απλώς δεν είναι αλήθεια», είχε δηλώσει τότε η Λίζα Σουέιζ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο