26 Αυγ 2019

Τέλος από τον Alpha αγαπημένη παρουσιάστρια


Tο τέλος της μακρόχρονης τηλεοπτικής σχέσης γράφτηκε πριν τον Δεκαπενταύγουστο.
Εκτός Alpha βρίσκεται η ...
Βίκυ Χατζηβασιλείου και, μάλιστα, σύμφωνα με το «TV Έθνος», το τέλος της μακρόχρονης τηλεοπτικής σχέσης μεταξύ της παρουσιάστριας και του καναλιού γράφτηκε πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

Με μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην ουσία επιβεβαίωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό. «Με τα «όχι» οριοθετείται ο αυτοσεβασμός (και η καριέρα…), αλλά κυρίως δομείται η προσωπικότητα. Χρειάστηκε να πω «όχι» στη ζωή μου και δεν μετάνιωσα για κανένα», έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram.

Πληροφορίες τόσο από το περιβάλλον της δημοσιογράφου όσο και από τον σταθμό επιβεβαίωσαν, σύμφωνα με το «TV Έθνος» τη λήξη της συνεργασίας και, μάλιστα η τελευταία επικοινωνία μεταξύ της παρουσιάστριας και του Alpha πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου.

Στέλεχος του σταθμού ενημέρωση τη Βίκυ Χατζηβασιλείου πως το κανάλι δεν επιθυμεί τη συνέχεια της εκπομπής «Πάμε πακέτο» και της αντιπρότεινε καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη. Η συζήτηση δεν προχώρησε σε βάθος, καθώς η παρουσιάστρια δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει την αντιπρόταση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο