1 Ιουλ 2019

Ποιος είναι ο πανίσχυρος πολιτικός που έχει παίξει στην ταινία «Μόνος στο σπίτι». Έχει μηνυθεί 3.500 φορές, έβγαλε δική του βότκα και επιτραπέζιο παιχνίδι


O πιτσιρικάς της φωτογραφίας είναι ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του πλανήτη. Οι ιδιότητες του είναι πολλές. ...
Επιχειρηματίας, κτηματομεσίτης, παρουσιαστής, συγγραφέας και πολιτικός.

Ως επιχειρηματίας προσπάθησε να σταματήσει την κατασκευή ενός αιολικού πάρκου παραγωγής ενέργειας, επειδή θα του χαλούσε τη θέα προς τη βόρεια θάλασσα από το γήπεδο γκολφ που είχε χτίσει.




Ωστόσο, οι πολιτικοί της Σκωτίας αγνόησαν τις απειλές του και το πάρκο χτίστηκε κανονικά.

Έχει μηνύσει συγγραφέα επειδή τον έχει χαρακτηρίσει εκατομμυριούχο και όχι δισεκατομμυριούχο.

Για εκείνον ο χαρακτηρισμός αυτός ήταν δυσφήμιση και έτσι έκανε μήνυση ζητώντας 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του. Οι σχέσεις του με τα δικαστήρια είναι συχνές.

Έχει μηνυθεί 3.500 φορές από συνεργάτες του, συμβολαιογράφους, υπαλλήλους και τράπεζες, ενώ το όνομά του υπάρχει σε 170 αγωγές του ομοσπονδιακού δικαστηρίου με θέματα διαμάχες συμβολαίων, δυσφήμιση, φοροδιαφυγή και καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μάλιστα, έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση, έχει δηλώσει πως δεν δυσκολεύεται να κάνει ό,τι σεξουαλικές πράξεις επιθυμεί με γυναίκες, λόγω της οικονομικής του δυνατότητας και της γενικότερης επιρροής του. Έχει δηλώσει επίσης, ότι θα έβγαινε με την κόρη του αν δεν ήταν παιδί του.

Για 11 χρόνια παρουσίαζε διάσημο τηλεοπτικό ριάλιτι, στο οποίο ο νικητής κέρδιζε μια πρόσληψη σε μία από τις επιχειρήσεις του. Για την προσφορά του στον τομέα της διασκέδασης και της τηλεόρασης απέκτησε το δικό του αστέρι στην Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Προς τιμήν του έχει βγει επιτραπέζιο παιχνίδι, το οποίο όμως δεν είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα ήταν και το εγχείρημα να παράξει δική του ολλανδική βότκα.

Αν και παραγωγός, ο ίδιος δεν καταναλώνει αλκοόλ. Έχει δηλώσει ότι το αποφεύγει γιατί ο αδερφός του είχε πεθάνει από αλκοολισμό, παρά τις προσπάθειες του ίδιου να τον αποτρέψει.

Πέρα από τα τηλεοπτικά ριάλιτι έχει παίξει σε σειρές και ταινίες, όπως το «Μόνος στο Σπίτι».

Για τον ρόλο του στην ταινία «Ghosts Can’t Do it» κέρδισε το βραβείο του χειρότερου Β’ ανδρικού ρόλου το 1989. Ως συγγραφέας έχει δει πάνω από 15 βιβλία του έχουν γίνει μπεστ σέλερ.

Παρότι εξαιτίας της πολιτικής του δραστηριότητας συναναστρέφεται συνεχώς με πολύ κόσμο, ο εικονιζόμενος έχει μικροβιοφοβία, απεχθάνεται τις χειραψίες και δεν πατά το κουμπί στο ασανσέρ, επειδή το έχουν ακουμπήσει πολλά χέρια. Ως πολιτικός δεν θέλει τους μετανάστες στη χώρα του αν και ο ίδιος προέρχεται από οικογένεια μεταναστών.


Οι πολιτικές του έχουν χαρακτηριστεί ρατσιστικές.

Εκείνος, όμως, έχει παντρευτεί δύο φορές με γυναίκες, οι οποίες όταν τον γνώρισαν δεν είχαν αμερικάνικη υπηκοότητα. Η Ιβάνα Ζενλίσκοβα έχει καταγωγή από τη Τσεχία, ενώ η Μελάνια Κναβς κατάγεται από τη Σλοβενία.


Ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή φωτογραφίας: Wikipedia

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο