24 Ιουλ 2019

Παντελής Κυραμαργιός - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 - Οι Συναυλίες του


Μετά από μια σειρά χειμερινών εμφανίσεων που ξεχώρισαν και λίγες μέρες μετά την κεντρική καλοκαιρινή συναυλία του, τη...
Δευτέρα 29 Ιουλίου, στα Λιπάσματα Δρεπετσώνας, με την Αθηνά Κοντοδήμα και τον Γιάννη Κότσιρα, o Παντελής Κυραμαργιός δίνει ραντεβού με το κοινό σε νησιά και άλλα πανέμορφα σημεία της Ελλάδας για να γεμίσει τις βραδιές με τα τραγούδια του αλλά και κομμάτια άλλων δημιουργών που ίδιος αγαπά ιδιαίτερα.




Αμοργός, Σύμη, Ρόδος, Κυπαρίσσι Λακωνίας, Ελαφόνησος,και Λίμνη Τριχωνίδα είναι οι σταθμοί της καλοκαιρινής περιοδείας του ταλαντούχου δημιουργού και ερμηνευτή ο οποίος μαζί με ομάδα εξαιρετικών μουσικών υπόσχεται σε όσους βρεθούν κοντά του ένα πρόγραμμα απρόσμενο και συναρπαστικό!

«Στον πυρήνα κάθε τι ζωντανού υπάρχει μουσική». Αυτή είναι η φιλοσοφία που διέπει την πορεία του Παντελή Κυραμαργιού και με αυτή τη διάθεση θα συναντηθεί κι αυτή τη φορά με το κοινό για να δημιουργήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα γεμάτη από τη δύναμη και την ομορφιά των τραγουδιών. 

Εκτός από τα κομμάτια της προσωπικής του δισκογραφίας, η βραδιά κρύβει και πολλές εκπλήξεις: ακυκλοφόρητα τραγούδια, παραδοσιακή μουσική, απρόσμενα περάσματα από την περιφέρεια του ροκ, γέφυρες προς άλλα μουσικά είδη και αναπάντεχα mashups.



Αναλυτικά το πρόγραμμα των εμφανίσεων:

31/7 Αμοργός Acoustic trio 

3/8 Σύμη full band

4/8 Ρόδος acoustic trio 

7/8 Κυπαρίσσι Λακωνίας acoustic trio

10/8 Ελαφόνησος acoustic trio

22/8 Lake party, Λίμνη Τριχωνίδας full band

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο