24 Ιουλ 2019

Πλατινένιος ο Sin Boy με το MAMA - Το τραγούδι που γνώρισε τεράστια επιτυχία στο διαδίκτυο


Από νωρίς χθες το βράδυ είχαν κατακλυστεί από κόσμο οι δρόμοι της Βάρκιζας με αφορμή το Album Listening Party του ...
πρώτου προσωπικού δίσκου του Sin Boy με τίτλο “KA GU RAS” που φιλοξένησε το Island Athens Riviera.





Οι πόρτες άνοιξαν λίγο μετά τις 21:30, με πλήθος θαυμαστών, φίλων, συνεργατών και δημοσιογράφων να δίνουν το "παρών" για να απολαύσουν στη σκηνή τον πιο viral καλλιτέχνη της χρονιάς.


Λίγο πριν την έναρξη του live ο Sin Boy και οι συνεργάτες του παρέλαβαν τιμητική πλακέτα από τη διευθύντρια της Minos EMI/Universal Μαργαρίτα Μάτσα για τις πλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις του single “Mama?” στην Ελλάδα, ενώ κατά τη διάρκεια της απονομής ο καλλιτέχνης δώρισε μέρος των εσόδων του album στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make A Wish.


Ο ίδιος δήλωσε: «Δίνω αυτό το συμβολικό ποσό στο Make A Wish γιατί κι εγώ είμαι ένα παιδί που μεγάλωσε μαζί με τον “αδερφό” μου τον iLLEOo δύσκολα στον Περισσό, στη Νέα Ιωνία, και είχαμε όνειρα. Ήρθε το YouTube, δουλέψαμε σ' αυτό και κάναμε τα όνειρά μας πραγματικότητα και δίνουμε σήμερα την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να κάνουν επίσης τα όνειρά τους πραγματικότητα».


Όλα ήταν άψογα οργανωμένα τη συγκεκριμένη βραδιά αλλά μία απορία είχαμε σε ό,τι αφορά τις στυλιστικές επιλογές του Sin Boy και των συνεργατών του! Από πού το... συνολάκι; Γιατί η αλήθεια είναι πως δεν το φοράς και εύκολα ένα τέτοιο σύνολο στην καθημερινότητά σου!


Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά αλλά και τις... ιδιαίτερες στυλιστικές επιλογές του Sin Boy και των συνεργατών του...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο