15 Ιουν 2019

Κόρη Μίκη Θεοδωράκη: «Πλέον δεν νιώθει δυνατός. Είναι πολύ άρρωστος» «Νομίζω κάνει ντρίμπλα στο θάνατο κάθε φορά»


Τα σοβαρά προβλήματα υγείας έχουν κάνει τον πατέρα μου να φοβάται, λέει σε συνέντευξή της η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, λίγες μέρες πριν από ....
τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη, που θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.




Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στην εφημερίδα Espresso: «Ο μπαμπάς μου δεν θέλει να πεθάνει. Πλέον δεν νιώθει δυνατός. Είναι πολύ άρρωστος, με πολλά προβλήματα υγείας. Και είναι φοβερό πώς έχει καταφέρει και έχει ζήσει μέχρι σήμερα. Νομίζω κάνει ντρίμπλα στο θάνατο κάθε φορά».

Προσθέτει επίσης ότι πλέον ο πατέρας της «φοβάται. Δεν θέλει να βγαίνει από το σπίτι. Φοβάται πλέον. Εκείνος που δεν φοβήθηκε ποτέ».

Στην ίδια συνέντευξη η κόρη του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη ανατρέχει και στη ζωή με τον πατέρα της: «Είναι χιλιάδες οι στιγμές που θυμάμαι από την κοινή πορεία μας. Έχω μοναδικές εικόνες από παιδί και από έφηβη. Ακόμα και σήμερα πηγαινοέρχομαι στο σπίτι των γονιών μου. Βλέπεις, εδώ και πολλά χρόνια ο μπαμπάς μένει μόνιμα στην Αθήνα, και μάλιστα μένει στο σπίτι του ακινητοποιημένος. Όμως όλη η οικογένεια νοσταλγεί τις στιγμές από το Βραχάτι. Εκεί ζήσαμε όλοι μας ονειρεμένες μέρες», συμπληρώνει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο