10 Μαΐ 2019

Ρ.Πάουελ: Ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" μιλάει για όλα με φόντο τη Σαλαμίνα


"Κανείς δεν μπορεί να υποδυθεί τον Χριστό. Το καλύτερο που μπορεί να ελπίζεις είναι να τα καταφέρεις ώστε ...
να γλιτώσεις φτηνά".

Ο "Ιησούς της Ναζαρέτ", ο κατά κόσμον Ρόμπερτ Πάουελ, βρίσκεται στη Σαλαμίνα για τα γυρίσματα ταινίας. Ο ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή "Ελένη"¨και εξομολόγήθηκε πολλά. 
«Την πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα νομίζω ήμουν 16 χρονών και ήρθα για μία σχολική εκδρομή. Τότε μάθαινα Λατινικά, Ελληνικά και Αρχαία Ιστορία. 

Έχουν περάσει 42 χρόνια από τότε που υποδύθηκα τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, θυμάμαι ότι δεν ήθελα να το κάνω όταν μου ζήτησαν να το κάνω. Δεν έλεγα το «ναι» για αρκετό καιρό, επειδή ήταν μία δουλειά που θεωρούσα ανέφικτη. Νόμιζα ότι ήταν μία δουλειά μέσα από την οποία δεν μπορούσα να βγω νικητής. Κανείς δεν μπορεί να υποδυθεί τον Χριστό. 

Το καλύτερο που μπορεί να ελπίζεις είναι να τα καταφέρεις ώστε να γλιτώσεις φτηνά. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Πιθανότατα αν δεν ήταν ο Φράνκο Τζεφιρέλι δεν θα είχα υποδυθεί τον Χριστό με τον ίδιο τρόπο, αλλά προφανώς έκανα κάτι σωστό, αφού οι άνθρωποι ανταποκρίνονται ακόμη και τώρα μετά από όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι είμαι σιωπηρά υπερήφανος που το έκανα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο