10 Απρ 2019

Δείτε τις δυο πρώτες ταινίες μικρού μήκους για τα 40 χρόνια του «Alien» (vids)


Kαι οι έξι μικρού μήκους ταινίες θα κυκλοφορήσουν σταδιακά έως τις 26 Απριλίου.

Το «Alien» του...
Ρίντλεϊ Σκοτ συμπληρώνει 40 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας το 1979 





και όπως σας είχαμε ενημερώσει η 20th Century Fox σε συνεργασία με την Tongal έδωσε τη δυνατότητα σε σκηνοθέτες-φίλους του franchise να δημιουργήσουν τη δική τους μικρού μήκους ταινία στο σύμπαν του «Alien».

Από τις συνολικά 550 συμμετοχές, η Fox επέλεξε έξι δίνοντας στους σκηνοθέτες τους απόλυτη πρόσβαση σε κάθε κομμάτι από το σύμπαν του Alien (χαρακτήρες, πλάσματα, στοιχεία της ιστορίας) για να τα εντάξουν στις ταινίες τους.

Οι έξι μικρού μήκους ταινίες με πρωταγωνιστή το alien είναι οι: ALIEN: Alone, ALIEN: Containment, ALIEN: Harvest, ALIEN: Night Shift, ALIEN: Ore, ALIEN: Specimen.

Οι δυο πρώτες ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει στο IGN είναι οι: ALIEN: Containment» και το «ALIEN: Specimen, ενώ οι υπόλοιπες θα κυκλοφορήσουν έως τις 26 Απριλίου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δυο πρώτες μικρού μήκους ταινίες:

ALIEN: Containment - Τέσσερις επιζώντες βρίσκονται σε μια άκατο διαφυγής στο αχανές διάστημα και δεν ξέρουν αν πρέπει να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλο. Σενάριο και σκηνοθεσία του Κρις Ρίντινγκ.


ALIEN: Specimen - Η Julie είναι βοτανολόγος σε θερμοκήπιο. Το εργαστήριο της μπαίνει σε καραντίνα και κλειδώνεται μέσα, την ίδια στιγμή που ένα εξωγήινο πλάσμα την απειλή. Σκηνοθεσία της Κέλσι Τέιλορ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο