10 Απρ 2019

Αυτή είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο «The Crown»


Η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός Έμα Κόριν, φαίνεται ότι τελικά συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έψαχναν οι ...
δημιουργοί της σειράς «The Crown» από την ηθοποιό που θα ενσάρκωνε την πριγκίπισσα Νταϊάνα.





Έτσι η νεαρή ηθοποιός ετοιμάζεται να φορέσει το στέμμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον 4ο κύκλο της σειράς και όχι στον 3ο όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί.

Για την επιλογή της, η Κόριν δήλωσε με ενθουσιασμό «Έχω κολλήσει με τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο και τώρα που θα γίνω μέρος αυτής της εκπληκτικά ταλαντούχας τηλεοπτικής οικογένειας είναι σουρεαλιστικό» και πρόσθεσε «η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν είδωλο και η επιρροή της στον κόσμο παραμένει σημαντική και συγκλονιστική. Η ευκαιρία που δίνεται να την ανακαλύψω μέσω του σεναρίου του Πίτερ Μόργκαν είναι η μια εξαιρετική ευκαιρία για εμένα και θα βάλω τα δυνατά μου».

Από την πλευρά του ο δημιουργός της σειράς Πίτερ Μόργκαν ανέφερε: «Η Έμα είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και μας καθήλωσε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην οντισιόν για το ρόλο της Νταϊάνα Σπένσερ. Και εκείνη έχει την αθωότητα και την ομορφιά της νεαρής τότε Νταϊάνα όπως επίσης έχει και την ικανότητα να ερμηνεύσει μια ξεχωριστή φυσιογνωμία που από ανώνυμη έφηβη έγινε το απόλυτο πρότυπο γυναίκας της εποχής της».

Θυμίζουμε ότι μέσα στη χρονιά θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος της σειράς «The Crown» με την βραβευμένη με Όσκαρ Ολίβια Κόλμαν στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ.


Η Κόριν θα συμμετέχει επίσης στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά «Pennyworth» που αφηγείται την ιστορία του μπάτλερ του Μπρους Γουέιν (Μπάτμαν) Άλφρεντ, ενώ το κινηματογραφικό της ντεμπούτο θα γίνει στο ιστορικό δράμα «Misbehaviour» υποδυόμενη τη Μις Άφρικα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο