27 Μαρ 2019

O R. Kelly που κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκων ζήτησε άδεια για να πάει στο εξωτερικό για συναυλίες


Ο τραγουδιστής της R&B, R Kelly ζήτησε άδεια να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή για να εμφανιστεί σε συναυλίες. ...
Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για σeξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών 
και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, προσπαθεί να εξασφαλίσει εμφανίσεις στις ΗΠΑ από τον Φεβρουάριο όταν συνελήφθη πρώτη φορά.

Ο τραγουδιστής σκοπεύει να δώσει μέχρι πέντε συναυλίες στο Ντουμπάι τον επόμενο μήνα και κατέθεσε αίτημα στο δικαστήριο.

Στο νέο αίτημα δεν αναφέρεται ο χώρος, στον οποίο θα διοργανωθούν οι συναυλίες ή το χρηματικό πόσο που ο R. Kelly θα αποκομίσει. Οι συναυλίες στη Μέση Ανατολή είχαν ανακοινωθεί πριν από τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με το αίτημα, ο R Kelly δίνει αγώνα για να πληρώσει τη διατροφή για το παιδί του και αυξάνονται καθημερινά τα έξοδα για τις αμοιβές των δικηγόρων. Στο έγγραφο σημειώνεται ότι μια σειρά συναυλιών στο Ιλινόις ακυρώθηκε και ότι η μουσική του αποσύρθηκε από streaming υπηρεσίες.

«Δεν μπορεί να εργαστεί και κατά συνέπεια δεν μπορεί να βγάλει τα προς το ζην, αν είναι εγκλωβισμένος στο Ιλινόις ή ακόμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής» αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο πέντε σελίδων.

Ο τραγουδιστής αποφυλακίστηκε δηλώνοντας αθώος και καταβάλλοντας εγγύηση 100.000 δολαρίων.

Οι ισχυρισμοί εναντίον του R Kelly διατυπώθηκαν ξανά όταν προβλήθηκε η σειρά ντοκιμαντέρ «Life Surviving R Kelly» τον Ιανουάριο.
Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο