27 Ιαν 2019

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για επιδείνωση του καιρού και νέα πλημμυρικά φαινόμενα


Για νέα ραγδαία επιδείνωση του καιρού, που θα προκαλέσει νέα πλημμυρικά φαινόμενα, προειδοποιεί ....
ο Σάκης Αρναούτογλου. 




Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook και τον χάρτη της χώρας με τη σήμανση για τις περιοχές που θα δεχτούν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής.

H ανάρτησή του: 

«Προσοχή! Οι νέες βροχοπτώσεις που αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα και κυρίως απο την Τρίτη και μετά σε συνδυασμό με το ήδη «κορεσμένο» έδαφος δημιουργούν εύλογες πλέον ανησυχίες για το πώς η γη θα μπορέσει να «αντέξει» κι άλλες ποσότητες νερού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον κίνδυνο εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων. Ειδικά στις περιοχές όπου έπεσε πολύ νερό τα προηγούμενα 24ωρα χρειάζεται κατά την ταπεινή γνώμη κάποια επαγρύπνηση και στοιχειώδη μέτρα προστασίας έως και το Σάββατο το πρωί», έγραψε. 

«Κάντε κλικ το χάρτη για μεγέθυνση ο οποίος και απεικονίζει τις: ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΥΨΗ ΒΡΟΧΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΙΤΡΙΝΟ: ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ - ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΩΒ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΣ! Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου», πρόσθεσε.




Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο