4 Ιαν 2019

Τι κάνουν σήμερα οι ηθοποιοί που έπαιζαν τους δεύτερους ρόλους σε δημοφιλείς σειρές;


Από τη Μαρούσκα και τον Νικόλα του «Κωνσταντίνου και Ελένης», μέχρι τη Σμαράγδα από το «Εμείς και Εμείς» ...Εμφανίστηκαν σε κάποια από τα πιο δημοφιλή σίριαλ της δεκαετίας του 1990 και του 2000 και μπορεί να έπαιζαν δεύτερους ρόλους, όμως ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το κοινό.

Το τι μπορεί να κάνουν σήμερα βέβαια, είναι άγνωστο αφού τα ίχνη τους έχουν χαθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Η Μαρούσκα από τους Δυο Ξένους, ο Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης, η Σμαράγδα από το Εμείς και Εμείς, η κυρία Προσκυνήστε το Είδωλο και άλλοι ηθοποιοί δεύτερων ρόλων σημάδεψαν την Ελληνική τηλεόραση με την παρουσία τους. Ας δούμε που είναι σήμερα!Ναταλία Καποδίστρια:


Εμεινε γνωστή με την ατάκα της «Προσκυνήστε το είδωλο». Που ξεστόμιζε η ως λαϊκή αοιδός και ερωμένη του υπουργού, Αννίτα Ρασσιά στον Κακό Βεζίρη του Χάρη Ρώμα. Πήρε μέρος σε αρκετές παραγωγές της δημόσιας και της ιδιωτικής τηλεόρασης και στη συνέχεια εργάστηκε στο θέατρο, αλλά ασχολήθηκε και με τη ζωγραφική και τη φωτογραφία.

Έκανε την εμφάνιση της στα εικαστικά δρώμενα, το 2008 παρουσιάζοντας την πρώτη ατομική της έκθεση στην Αθήνα. Το 2010 συμμετείχε σε ομαδική έκθεση Ελλήνων Καλλιτεχνών στην Βοστώνη των Η.Π.Α..Κορίνα Δαμουλιάνου:


Την γνωρίσαμε ως Κορινάκι στο σίριαλ Πάτερ Ημών, με τον Κώστα Καρρά. Σήμερα ζει στην Αθήνα και ασχολείται με την πολιτική.΄Εχει συμμετάσχει ως υποψήφια βουλευτης στην Β’Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.Σμαράγδα Διαμαντίδου:


Η Σμαράγδα Λαζαρίδου - αλλιώς - έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και ζει πλέον στο κέντρο της Αθήνας. Τα παιδιά της είναι στιγμή η απόλυτη προτεραιότητά της, ενώ ασχολείται ενεργά με τα social media. Εκτός από το Εμείς και Εμείς τη συμμετείχε και στην ταινία Θηλυκή Εταιρία του Νίκου Περάκη που παίχτηκε το 1999 στους κινηματογράφους.Στέργιος Νενές:


Ένας από τους ρόλους που ξεχώρισε ο Στέργιος Νενές ήταν αυτός του Νικόλα στη τηλεοπτική σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης. Σήμερα ασχολείται με τις μοτοσυκλέτες.Καλλιόπη Ταχτσόγλου:


Ποιος δεν θυμάται την Ρωσίδα «Μαρούσκα» την οικιακή βοηθό της Ντένης Μαρκορά, που ήταν πάντα στο πλευρό της. H κατά κόσμον Καλλιόπη Ταχτσόγλου 15 χρόνια αργότερα συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική και συμμετέχει σε παραστάσεις.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο