12 Δεκ 2018

Κατερίνα Γερονικολού: «Στην πρεμιέρα ένιωσα εχθρικό το κοινό»


Την Αλίκη Βουγιουκλάκη υποδύεται φέτος η Κατερίνα Γερονικολού στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο». ...
Η ηθοποιός μιλώντας στο Down Town αποκάλυψε πόσο δύσκολη ήταν για εκείνη η επίσημη πρεμιέρα, 
καθώς όπως εξομολογήθηκε- ένιωσε το κοινό «εχθρικό» μαζί της. Πλέον, απολαμβάνει κάθε παράσταση και το κοινό μαζί της είναι εκπληκτικό.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης παρακάτω

Φέτος γίνεσαι πρωταγωνίστρια και κάνεις τα Χτυποκάρδια στο θρανίο.

Με είδες στην επίσημη; Δύσκολα ήταν.


Τι εννοείς δύσκολα;

Θέλω να πω κάτι για την επίσημη. Αισθάνθηκα πρώτη φορά -ίσως επειδή μου αναλογούσε και μεγαλύτερο μερίδιο προσοχής- εχθρικό το κοινό. Η επίσημη ήταν μια δύσκολη νύχτα για μένα. Όταν πας να δεις μια κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου, πας πιο χαλαρός και πιο φιλικά διακείμενος. Το αποκορύφωμα ήταν όταν μου άνοιξε το φερμουάρ και έπαιζα 20 λεπτά με το εσώρουχο να φαίνεται. Νομίζω ότι ήταν μια από τις πιο άβολες και δύσκολες εμπειρίες που έχω ζήσει.


Εγώ νόμιζα ότι μάλλον έτσι ήταν το ρούχο.

Δεν ήσουν πολύ κοντά τότε. Ξαφνικά, άνοιξε το φερμουάρ. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό, απλώς άνοιξε. Και μου έκανε εντύπωση. Από τη μία πλευρά ήταν μια καλή επίσημη, γιατί ήρθε πολύς κόσμος, αλλά ένιωθα πως είχαν έρθει εκεί για να με κρίνουν.


Το μετάνιωσες που έκανες έναν ρόλο της Αλίκης;

Ξέρεις κάτι; Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη με την παράσταση. Περνάω τέλεια. Αν εξαιρέσεις την επίσημη πρεμιέρα, όλες οι υπόλοιπες μέρες ήταν υπέροχες. Κάθε βράδυ αυτό που συμβαίνει με το κοινό είναι ασύλληπτο. Δεν το έχω ξαναζήσει. Παίρνω πολλά και φεύγω γεμάτη από ενέργεια. Μετά για να κοιμηθώ θέλω σίγουρα δυο ώρες. Πήγε και πάει ανέλπιστα καλά η παράσταση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο