17 Οκτ 2018

Ηθοποιός έχει περιουσία πάνω από 700 εκατ. ευρώ αλλά ζει με 100 ευρώ τον μήνα - Σχεδιάζει μάλιστα να τα δωρίσει όλα!


Ο γνωστός ηθοποιός Τσόου Γιουν-Φατ του «Τίγρης και δράκος» (2000) έχει συγκεντρώσει μια αμύθητη περιουσία από ...
τις κινηματογραφικές του εμφανίσεις.
Μόνο που η σύζυγός του Jasmine Tan αποκάλυψε στην εφημερίδα «Oriental Daily» ότι ο ηθοποιός ζει σπαρτιάτικα στο Χονγκ Κονγκ, καθώς μετακινείται αποκλειστικά με τις δημόσιες συγκοινωνίες και τρώει γεύματα σε καντίνες του δρόμου.


Και χρησιμοποιούσε το ίδιο Nokia κινητό για 17 χρόνια, αλλάζοντάς το μόνο όταν του έσπασε! Ούτε και για τα ρούχα του ενδιαφέρεται όμως, αγοράζοντας αποκλειστικά μεταχειρισμένα ή σε εκπτωτικά χωριά. «Δεν φοράω ρούχα για να με βλέπουν οι άλλοι», είχε δηλώσει παλιότερα ο ίδιος σε κινηματογραφική ιστοσελίδα του Χονγκ Κονγκ, «όσο νιώθω πως είναι άνετα, τότε είναι καλά για μένα».

Ο Τσόου Γιουν-φατ δεν χαλάει μία από τον παχυλό του λογαριασμό όχι επειδή είναι τσιγκούνης, αλλά γιατί σκοπεύει να τα αφήσει όλα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Έχει ήδη στήσει το δικό του ίδρυμα μερικά χρόνια πριν για να μοιράσει τα λεφτά του σε διάφορους σκοπούς.


«Το δυσκολότερο πράγμα στη ζωή δεν είναι πόσα χρήματα βγάζεις, αλλά πώς να κρατήσεις την ηρεμία μέσα σου και να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου με απλό και ξένοιαστο τρόπο. Τα λεφτά δεν είναι δικά μου. Εγώ απλώς τα κρατάω ασφαλή για την ώρα»…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο