20 Ιουλ 2018

Ο Ρίτσαρντ Ορλίνσκι στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο


Η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια σειρά έργων ...
του παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη Ρίτσαρντ Ορλίνσκι (Richard Orlinski). 
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιουλίου 2018, παρουσία του καλλιτέχνη.

Το 2005 ο Richard Orlinski αποφάσισε να αφιερώσει τον εαυτό του πλήρως στην τέχνη. Ο καλλιτέχνης, επηρεασμένος από την ποπ κουλτούρα, δημιουργεί έναν πολύχρωμο κόσμο εμπνευσμένο από τα άγρια ζώα και από εικονικά αντικείμενα, που συνδυάζει μαζί τους. 


Ο Richard Orlinski είναι ένας παθιασμένος καλλιτέχνης που οδηγείται από την επιθυμία να καταστεί η τέχνη προσβάσιμη σε όσο μεγαλύτερο δυνατό αριθμό ανθρώπων. Έχει ξεπεράσει πολλά εμπόδια και προσπαθεί συνεχώς να ανακαλύπτει τον εαυτό του. Είναι αφοσιωμένος στη διάδοση της τέχνης και στόχος του είναι να παράγει μέσα από τα έργα του μια άμεση συναισθηματική αντίδραση τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες. Αγνοεί τις υπαγορεύσεις του κόσμου της σύγχρονης τέχνης και δημιουργεί ένα δικό του ζωικό βασίλειο.


Αληθινός εραστής της τέχνης σε όλες τις μορφές της, πάει κόντρα στις συμβατικές έννοιες και δεν διστάζει να αγκαλιάσει νέες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης. Καθοδηγείται από ένα παγκόσμιο καθολικό όραμα και είναι πρόθυμος να διερευνήσει διαφορετικά πεδία όπως η γλυπτική, ο σχεδιασμός, η μουσική, οι ζωντανές εμφανίσεις και πολλά άλλα.

Η τέχνη του Richard Orlinski βρίσκεται σε περισσότερες από 90 γκαλερί στη Γαλλία και στο εξωτερικό και από το 2015 κατέχει τον τίτλο του Γάλλου σύγχρονου καλλιτέχνη με τις περισσότερες πωλήσεις έργων στον κόσμο.

Η Kapopoulos Fine Arts είναι μια από τις από τις πιο σημαντικές και μακροβιότερες ελληνικές γκαλερί τέχνης και έχει αναδείξει πολλούς σύγχρονους Έλληνες καλλιτέχνες. Ο κ Βαγγέλης Καπόπουλος, ίδρυσε τον οίκο δημοπρασιών Καπόπουλος Fine Arts το 1991 και στη συνέχεια την Καπόπουλος Fine Arts Gallery στην Αθήνα, στην Ελλάδα το 2004. Μέσα σε δεκατέσσερα χρόνια η Καπόπουλος Fine Arts έχει εξελιχθεί σε ένα δίκτυο από γκαλερί με εννέα εκθεσιακούς χώρους Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Πάτμος, Σπέτσες, Κρήτη και Κύπρο.

Εγκαίνια 28 Ιουλίου: 9.00 μ.μ.

Διάρκεια έκθεσης 28 Ιουλίου- 19 Αυγούστου 2018.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 11.00-15.00, 19.00-1.00. 

Kapopoulos Fine Arts: Ενόπλων Δυνάμεων 15, κεντρικό Ματογιάννι, Μύκονος, τηλ. 22890 27005.

mykonos@kapopoulosart.gr

www.kapopoulosart.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Δέσποινα Σαββοπούλου 6932/243516 ή στείλτε email στο info@dsav.gr και στην γκαλερί στη Μύκονο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: mykonos@kapopoulosart.gr ή στο τηλέφωνο: +30 22890 27 005.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο