9 Μαΐ 2018

Ακρόαση του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων για την “Μώβ Ομπρέλα” της Α.Ζέη


Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων κάνει ακρόαση για το “Μώβ Ομπρέλα” της Άλκης Ζέη. Βιογραφικά μέχρι...
 την Κυριακή 20 Μάη 2018.




Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων ανεβάζει για πρώτη φορά στο θέατρο τη «Μωβ ομπρέλα» της Άλκης Ζέη σε διασκευή Σοφίας Ευτυχιάδου – Δήμητρας Λαρεντζάκη και σκηνοθεσία Δήμητρας Λαρεντζάκη.

Για τις ανάγκες της παράστασης που θα ανέβει τη χειμερινή περίοδο 2018-2019, το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων αναζητά γυναίκες και άντρες επαγγελματίες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας έως 40 ετών.

Θα πραγματοποιηθούν δύο ακροάσεις: μία στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στις 4 και 5 Ιουνίου 2018 και μία στην Αθήνα (Ιππονίκου 12, Νέος Κόσμος) στις 11 και 12 Ιουνίου 2018, για τους υποψηφίους που δεν μπορούν να παρευρίσκονται στα Γιάννενα.

Στις ακροάσεις θα κληθούν οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα. Όσοι/όσες κληθούν θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει έναν μονόλογο κι ένα τραγούδι της επιλογής τους και να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία πρόσφατη φωτογραφία. Επίσης θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

Κατάθεση βιογραφικών:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και μία πρόσφατη φωτογραφία έως τις 20/5 ηλεκτρονικά στο email: movobrelatheatro@gmail.com με την ένδειξη στο θέμα του email «ΑΚΡΟΑΣΗ-ΜΩΒ ΟΜΠΡΕΛΑ 2018», σημειώνοντας σε ποια από τις δύο ακροάσεις θα ήθελαν να συμμετέχουν. Η ενημέρωση των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους θα γίνει μέσω email.

Περισσότερες πληροφορίες/βιογραφικά: movobrelatheatro@gmail.com

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο