2 Μαρ 2018

H Σαρλίζ Θερόν αποκαλύπτει: «Κάπνιζα μαριχουάνα στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου»


Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν αυτή τη φορά η Σαρλίζ Θερόν στη συνέντευξη που παραχώρησε για το τηλεοπτικό κανάλι Ε! Νews. ...
«Κάπνιζα μαριχουάνα στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου», δήλωσε χωρίς κανένα δισταγμό η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός. 

«Πραγματικά εκτιμούσα τη μαριχουάνα περισσότερο από το αλκοόλ» συμπλήρωσε η Σαρλίζ Θερόν ξαφνιάζοντας τη δημοσιογράφο που είχε απέναντί της. 

Στη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί, το Gringo, υποδύεται μια επιχειρηματία που λανσάρει στην αγορά ένα βιοτεχνικό προϊόν μαριχουάνας και απ΄ ότι φαίνεται η ηθοποιός γνωρίζει πολύ καλά περί τίνος πρόκειται. 

«Η χημεία που είχα με την μαριχουάνα ήταν μεγάλη όταν ήμουν νεότερη, αλλά, ξαφνικά, μια μέρα άλλαξα. Στα 30 μου έπιασα τον εαυτό μου να βαριέται και να βρίσκεται μονίμως όρθια μπροστά από ένα ψυγείο. Και αυτό δεν ήταν καλό» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Τέλος, δήλωσε ότι θα ξαναδοκίμαζε την παλιά της κακή συνήθεια προκειμένου να τη βοηθήσει με τις αϋπνίες. «Είμαι πολύ ανοικτή στο να δοκιμάσω ξανά, γιατί πλέον μπορώ να το ελέγξω. Και πραγματικά θέλω, γιατί υποφέρω από τις αϋπνίες. Είναι προτιμότερο από το να πάρω υπνωτικά. Βασικά, όταν βρω την ευκαιρία θα το ξανακάνω και μάλιστα μαζί με τη μαμά μου. Ούτε εκείνη κοιμάται καλά», είπε.

Δείτε το βίντεο:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο