2 Μαρ 2018

Μουρατίδης: Έφτασε στο σημείο η Μπακοδήμου να κάνει αυτό το σκουπίδι


Αρνητικός στην επιλογή της Μαρίας Μπακοδήμου να αναλάβει την παρουσίαση του Power of Love ...
εμφανίστηκε ο Νίκος Μουρατίδης με τηλεοπτικές του δηλώσεις. 
Όπως χαρακτηριστικά είπε σε επικοινωνία που είχαν μαζί του από την πρωινή εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» στο «Ε», η δημοφιλής παρουσιάστρια «έφτασε στο σημείο να κάνει φέτος αυτό το σκουπίδι».

Παράλληλα, τα… έχωσε και στον Δώρο Παναγίδη, τον παίκτη του Power of Love. «Δεν μπορώ να βλέπω έναν άντρα σήμερα σε τέτοιες πόζες, βγαλμένο φρύδι και σκουλαρίκι στη μύτη. Μου κλωτσάει η αισθητική μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουρατίδης επισήμανε ότι «θα έσκυβα το κεφάλι μου και θα παρουσίαζα κάτι αντίστοιχο (με το Power of Love), αλλά θα ήθελα αυτό το πράγμα να έχει κάποιο υπόβαθρο. Να σχεδιάσω μία εκπομπή που θα αφήνει κάτι και στους τηλεθεατές και στους ανθρώπους που συμμετέχουν».

Για να προσθέσει, κάνοντας την αναφορά στη Μαρία Μπακοδήμου: «Όταν πρωτοεμφανίστηκαν την τηλεόραση η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, πήραμε μια ανάσα ότι επιτέλους δύο παιδιά που επικοινωνούμε, μιλάμε την ίδια γλώσσα και θα μας παρουσιάζουν ωραίες εκπομπές. Όλο αυτό, με την πάροδο του χρόνου έγινε ένα πράγμα μεταλλαγμένο. Από εκεί που περιμέναμε να μας κάνουν έξυπνα πράγματα, κατέληξαν να κάνουν trash τηλεόραση και μία μανία κάθε χρόνο να είναι στην τηλεόραση χωρίς να έχουν τίποτα να παρουσιάσουν.

Φτάσαμε στο σημείο να παρουσιάζουν την Eurovision και να λέει η Μαία Μπακοδήμου σε εθνικό δίκτυο “Καλή επιτυχία Μακεδονία”. Αν ήταν σε άλλη χώρα δεν θα δούλευε ποτέ. Αντί αυτού η Μαρία Μπακοδήμου έκτοτε δουλεύει non stop. Έφτασε στο σημείο η Μαρία Μπακοδήμου να κάνει φέτος αυτό το σκουπίδι. Αν έχεις εθιστεί στην τηλεόραση, είναι δύσκολο να φύγεις. Έπρεπε να πει όχι».

Όσον αφορά τον Δώρο Παναγίδη, είπε: «Δεν είναι δυνατόν ένας άντρας να παίρνει τέτοιες πόζες, να έχει τόσο ναρκισσισμό και ωραιοπάθεια, να φωτογραφίζεται και να αυτοθαυμάζεται, έλεος!».

Και πρόσθεσε: «Εμάς ως τηλεθεατές δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης, μας ενδιαφέρει να είναι καλό πρόγραμμα, που όταν τελειώνει κάτι μας έχει μείνει. Δεν μπορώ να βλέπω έναν άντρα σήμερα σε τέτοιες πόζες, βγαλμένο φρύδι και σκουλαρίκι στη μύτη. Μου κλωτσάει η αισθητική μου».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο