25 Φεβ 2018

Πρεμιέρα για το Celebrity Game Night και τον Αθερίδη: Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε


Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ ο Θοδωρής Αθερίδης με το Celebrity Game Night στον Ant1. ...Δύο ομάδες, με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία (σύνολο 6 celebrities και 2 παίκτες), ανταγωνίζονται σε γνωστά αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουρια ξεκαρδιστικά παιχνίδια!

Στην πρεμιέρα είδαμε στη μια ομάδα την Ευαγγελία Αραβανή, παρουσιάστρια του “Dancing with the Stars”, την ηθοποιό Μαρία Κωνσταντάκη και τον μοναδικό Δημήτρη Σταρόβα. Στη δεύτερη ομάδα, η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου και οι ηθοποιοί Ελισάβετ Μουτάφη και Μιχάλης Μαρίνος. 

Το νέο παιχνίδι του Ant1, είχε απέναντι του δυο εκπομπές, οι οποίες θεωρούνται “δυνατά” χαρτιά στην prime time ζώνη του Σαββάτου. Αναφερόμαστε στον ΣΚΑΙ και στο Στην υγειά μας ρε παιδιά, αλλά και στο Star με το MasterChef. 

Τα τρία προγράμματα έδωσαν “μάχη” στους πίνακες τηλεθέασης, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήρε ένα καθαρό προβάδισμα στο γενικό σύνολο, ενώ το MasterChef πέρασε μπροστά στο δυναμικό κοινό. Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε τρίτος με ποσοστά κοντά στο 10%.

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά:

Δυναμικό κοινό:

MasterChef 26,7%

Στην υγειά μας ρε παιδιά 17,7%

Celebrity Game Night 12,3%


Γενικό σύνολο:

Στην υγειά μας ρε παιδιά 28,2%

MasterChef 21,2%

Celebrity Game Night 10,6%

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο