25 Φεβ 2018

Σπάνιο κλικ! Η Σμαράγδα Καρύδη ποζάρει με κοντό καρέ 17 χρόνια πριν [εικόνα]


Συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις, εξώφυλλα: η Σμαράγδα Καρύδη είναι από τα πρόσωπα του καλλιτεχνικού κόσμου με ...
πλούσιο αρχείο.




Μιλά με αυθορμητισμό αποφεύγοντας τον επιτηδευμένο λόγο, λέει «όχι» στις επαγγελματικές προτάσεις που δεν την αφορούν ουσιαστικά, ποζάρει πάντα με ροκ διάθεση χωρίς να χάνει την θηλυκότητά της -κι όμως, το καταφέρνει!-.

«Θεωρώ πως σε ό,τι έχω κάνει ως τώρα στη ζωή μου, καλύτερα ή χειρότερα, προσπαθώ να είμαι τίμια, να μην κομπάζω ότι κάνω κάτι άλλο από αυτό που κάνω. Και να μ΄ αρέσει» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο bovary.gr.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Σμαράγδα Καρύδη έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από παλαιότερες συνεργασίες της σε τηλεόραση και θέατρο αλλά και από φωτογραφίσεις της. Σε αυτές βλέπουμε ότι ο χρόνος μπορεί να περνά αλλά την αγγίζει διακριτικά. Μεγαλώνει γοητεύοντας και αυτό είναι αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο φέρεται στον εαυτό της. Δεν έχει τολμήσει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της όλα αυτά τα χρόνια.


Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Σμαράγδα Καρύδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι από φωτογράφισή της για γυναικείο περιοδικό. Aπό το «μακρινό 2001» όπως η ίδια σημειώνει χαρακτηριστικά. Με κοντό καρέ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο