1 Φεβ 2018

Αθωώθηκε ο Τζιμ Κάρεϊ για την αυτοκτονία της πρώην φίλης του


Ο σύζυγος και η μητέρα της εκλιπούσας δεν συγκέντρωσαν επαρκή στοιχεία για να στείλουν τον διάσημο ηθοποιό στο εδώλιο του κατηγορουμένου. ...Ο Τζιμ Κάρεϊ δεν πρόκειται να δικαστεί για την αυτοκτονία της πρώην φίλης του Cathriona White καθώς σύμφωνα με το «Hollywood Reporter» οι κατηγορίες έχουν αποσυρθεί. 

Ο σύζυγος της εκλιπούσας Mark Burton και η μητέρα της Brigid Sweetman είχαν μηνύσει τον διάσημο ηθοποιός και τον κατηγορούσαν ότι εκείνος της είχε δώσει υπερβολική δόση χαπιών το 2015.

Ο Κάρεϊ είχε απαντήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο με μηνύσεις υποστηρίζοντας ότι όλο αυτό ήταν μια προσπάθεια για να τον δυσφημίσουν και να του καταστρέψουν την καριέρα. Ισχυρίστηκε επίσης ότι η White τον απειλούσε διαρκώς λέγοντάς του ότι θα πει στον Τύπο πώς την είχε κολλήσει σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες. Ο Burton και η Sweetman κατηγόρησαν επίσης τον ηθοποιό ότι εκείνος έφταιγε για τα ψυχολογικά της προβλήματα.

Ο Κάρεϊ καθάρισε από την υπόθεση και δεν θα δικαστεί καθώς ο δικηγόρος του ζήτησε από τον Burton να παρουσιάσει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η White είχε ψυχολογικά προβλήματα πολύ πριν γνωρίσει τον ηθοπιοιό και εκείνος αρνήθηκε να το κάνει. 

Εκπρόσωπος του ηθοποιού Carrey επιβεβαίωσε ότι το θέμα με τη δικαιοσύνη έκλεισε στις 25 Ιανουαρίου και δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια καθώς ανυπομονεί να προχωρήσει με τη ζωή του.

Ο δικηγόρος των Sweetman και Burton, έστειλε χθες μια σύντομη δήλωση γράφοντας: «Δεν έχουμε άλλα σχόλια αυτή τη στιγμή».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο