17 Φεβ 2018

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης για τα γεγονότα στο Χυτήριο: «Όταν κάτι είναι τόσο μαύρο, είναι καλύτερο να τελειώνει”


Από τον Μαρίνο Βυθούλκα,

Παρότι δεν κάνει τίποτα στη ζωή του που να τον χαλάει, ένα περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου....
έγινε η αιτία να κατέβει νωρίτερα η παράσταση Πετάει-Πετάει στο θέατρο Χυτήριο, 
στην οποία και πρωταγωνιστούσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Το συγκεκριμένο περιστατικό όντως τον χάλασε, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου το χαρακτήρισε «αηδία».

Από τη στιγμή που συνέβη ό,τι συνέβη στο θέατρο Χυτήριο, αυτό πήρε το δρόμο του και θα λυθεί στα δικαστήρια. Ναι, ήταν μια αηδία. Σε όποιον δεν αρέσει η συγκεκριμένη λέξη, δεν πειράζει. Προσωπικά, δεν μετάνιωσα για ό,τι είπα. Εξάλλου, δεν έβγαλα κάτι από το μυαλό μου. Ήμουν μάρτυρας σε ένα περιστατικό. Το είδα και αυτά που είδα αυτά είπα. Στη συνέχεια η επιχείρηση μου ζήτησε να αντικαταστήσω τον Μάνο Παπαγιάννη και ήρθε ο Μάνος Πίντζης για να κάνει το δικό μου ρόλο, αλλά στο τέλος δεν έβρισκα λόγο για να γίνει. Ξενέρωσα πάρα πολύ. Έφτασα στο σημείο να δίνω λογαριασμό για πράγματα που δεν είχαν σχέση με τη δουλειά μου. Όλο αυτό μετατράπηκε σε ένα gossip θέμα και σε ένα πάρτι για τα media.

Η συμφωνία που είχα κάνει με τη Βάσια Παναγοπούλου ήταν για ένα συγκεκριμένο ρόλο» αρκείται να πει. Με τη Σοφία Παυλίδου έχουν επικοινωνήσει; «Έκτοτε δεν έχω επικοινωνήσει ούτε με τη Σοφία, αλλά ούτε και με τον Μάνο. Αυτό, όμως, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως στοίχισε σε όλους μας. Τη δουλειά μας χάσαμε. Δεν είναι αστείο στη μέση της σεζόν να βρεθείς χωρίς δουλειά. Από την άλλη, όταν κάτι είναι τόσο μαύρο, είναι καλύτερο να τελειώνει. Χάνεις μια δουλειά, αλλά κερδίζεις την ψυχική σου υγεία. Πλέον γυρίζω σελίδα, πάω παρακάτω και όλο αυτό είναι πολύ μακριά πια στο μυαλό μου» τονίζει στο People.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο