2 Φεβ 2018

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για το πρόβλημα υγείας του – Πότε επιστρέφει στην εκπομπή…


Εκτός εκπομπής συνεχίζει να βρίσκεται ο Κρατερός Κατσούλης, λόγω του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί. ...Τις προηγούμενες ημέρες, ο γνωστός ηθοποιός έβγαινε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής, ωστόσο, σήμερα εμφανίστηκε με ζωντανή σύνδεση από το σπίτι του.

Ο Κρατερός Κατσούλης φάνηκε ευδιάθετος και εξήγησε πως τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Όπως τόνισε ο ηθοποιός, το σαββατοκύριακο θα επανεξεταστεί από τους γιατρούς και ελπίζει πως από την επόμενη εβδομάδα, ίσως να είναι σε θέση να επιστρέψει στο πλατό.

«Πρέπει να περπατάω λίγο… Πρέπει να κάνω μικρές διαδρομές, μέσα στο σπίτι, βέβαια. Είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα, δεν έχει επανέλθει ακόμα, δεν είναι πολύ ευχάριστο αυτό, αλλά αργά και σταθερά πάει καλύτερα. Θεωρώ πως την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσω να είμαι εκεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Έχω μια σοβαρή επανεξέταση το σαββατοκύριακο και φαντάζομαι ότι από Δευτέρα θα μπορώ να επιστρέψω κανονικά. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγέλη Αλεξανδρή που ήρθε να μας βοηθήσει στο θέατρο, να κάνει την αντικατάσταση. Παίζει τον ρόλο του Μάριου Αθανασίου και ο Μάριος τον δικό μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την τιτάνια προσπάθεια που έχουν κάνει, γιατί έχουν παίξει με μια πρόβα. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και πολύ άγρια. Μου έχετε λείψει όλοι και ελπίζω να τα πούμε σύντομα κι από κοντά», είπε μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Κρατερός Κατσούλης…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο