16 Φεβ 2018

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είμαι ερωτευμένος, ευτυχισμένος και πλήρης»


Τον Ιούλιο ο Σωτήρης Καλυβάτσης θα γίνει 49 ετών. Ωστόσο, στο άκουσμα των λέξεων «γάμος» και «παιδιά», με κοιτάζει με ...
μια απορία. 




«Είμαι μικρός ακόμα. Αισθάνομαι ανώριμος ώστε να αναλάβω μια τόσο σοβαρή ευθύνη. Με τα παιδιά έχω πολύ όμορφη επικοινωνία, αλλά η απόφαση να φέρεις έναν άνθρωπο στη ζωή, αλλά και στο συγκεκριμένο κόσμο που ζούμε, δεν είναι απλή υπόθεση. Απορώ με τους ανθρώπους που κάνουν παιδιά με ελαφρά τη καρδία και μετά λένε “εντάξει, τώρα δεν περνάω καλά, χωρίζω” και μετά κάνουν παιδί με άλλη γυναίκα» ξεκαθαρίζει, ενώ παραδέχεται πως στα 30 του χώρισε με μια γυναίκα επειδή δεν προχώρησε η σχέση τους. «Ήμασταν συνομήλικοι. Εκείνη ήθελε να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδί. Στην πορεία, όμως, συνειδητοποίησα πως απλά ήθελε να κάνει ένα παιδί, χωρίς απαραίτητα να της το έχω εμπνεύσει εγώ. Πράγματι, μόλις χωρίσαμε, σχετικά γρήγορα αποκαταστάθηκε, έκανε τα παιδιά που ήθελε και ησύχασε. Για μένα δεν είναι έτσι. Αν, όμως, βρω έναν άνθρωπο που θα με κάνει να νιώθω ελεύθερος, αλλά παράλληλα να θέλω να γεράσω μαζί του, δεν θα διστάσω. Δεν δηλώνω αμετανόητος εργένης» αποκαλύπτει στο People.

Όσο θορυβώδης είναι η τηλεοπτική και δημόσια ζωή του, άλλο τόσο αθόρυβη είναι η προσωπική του ζωή. Μόλις του αναφέρω την Αντιγόνη Ψυχράμη, το πρόσωπό του γλυκαίνει. «Αισθάνομαι λίγο περίεργα γιατί δεν έχω επικοινωνήσει με το Αντιγονάκι από τότε που έγινε μητέρα. Της εύχομαι τα καλύτερα και να χαίρονται το παιδάκι τους». Ο Σωτήρης είναι ευτυχισμένος. Κι αυτό φαίνεται από το βλέμμα του, αλλά και από τις κοινές εμφανίσεις με την Υρώ Λούπη. «Δεν αλλάζει τίποτα στη ζωή κανενός αν μάθει πως είμαι με την Υρώ, τη Μαριάννα, την Αντιγόνη ή τον Μανώλη». Εδώ τον διακόπτω και του τονίζω πως, αν μαθαίναμε πως είναι με κάποιον Μανώλη, τα πράγματα θα αποκτούσαν περισσότερο ενδιαφέρον! «Θα γινόταν μακελειό αν ήμουν με τον Μανώλη! Πέρα από την πλάκα, αυτό που θέλω να σου πω είναι πως είμαι ερωτευμένος, ευτυχισμένος και πλήρης. Πλέον, δεν κάνω τίποτα στη ζωή μου που να με χαλάει».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο