23 Ιαν 2018

O Ζαχαράτος αφιερώνει την παράσταση «Καμπαρέ» στη Βουγιουκλάκη -Με μαύρο βέλο η Τάμτα [εικόνες]


Βερολίνο, 1930. Στη σκιά του ναζισμού ένα υπόγειο Καμπαρέ κινείται στους ρυθμούς της νύχτας. ...
Το εμβληματικό μιούζικαλ Καμπαρέ παρουσιάζεται στο Παλλάς με μεταμορφωμένους για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους τραλαντούχους, Τάκη Ζαχαράτο και Τάμτα.




Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ Cabaret σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου αλλά και του σινεμά, αφού η κινηματογραφική μεταφορά του από τον Μπομπ Φος το 1972, με τη Λάιζα Μινέλλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, απέσπασε 8 χρυσά αγαλματίδια κι έκανε το Cabaret πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο.


To Cabaret θα παρουσιαστεί από 4 Φεβρουαρίου στο Παλλάς σε παραγωγή Θεατρικών Σκηνών, σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη σε μια υπερπαραγωγή ενάντια σε συμβάσεις, γεμάτη σαγήνη, έρωτα, εκκεντρικότητα, χορό και πολλή ζωντανή μουσική! Τους στίχους των υπέροχων τραγουδιών υπογράφει η Αφροδίτη Μάνου.


Ζαχαράτος: Αφιερώνω την παράσταση στη Βουγιουκλάκη

Πολυπληθής θίασος επί σκηνής, δηλώνουν φανερά συγκινημένοι και χαρούμενοι για τη συγκυρία.

«Έχω άγχος να ανταποκριθώ σε έναν ρόλο οσκαρικό» τόνισε κατά την παρουσίαση της παράστασης ο Τάκης Ζαχαράτος, δηλώνοντας πως δεν θεωρεί τον εαυτό του ηθοποιό και εξιστορώντας μία άγνωστη ιστορία, τόνισε πως αφιερώνει την παράσταση στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Είναι μία παράσταση που μου την είχε προτείνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη» σημείωσε. «Ήθελε κάποια στιγμή να ανεβάσει το Καμπαρέ και μου είχε πει ‘θέλω εσύ να κάνεις τον κομπέρ’».



Το μαύρο βέλο της Τάμτα

Τις υποκριτικές ικανότητες της Τάμτα εξήρε ο Τάκης Ζαχαράτος, τονίζοντας, πως αν το θέλει, μετά από αυτή την παράσταση, της ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Η Τάμτα καλείται να ενσαρκώσει τον εμβληματικό ρόλο της Σάλλυ Μπόουλς.


Στην παρουσίαση της παράστασης έκλεψε τα φλας με το μαύρο σύνολό της, ενώ έφτασε στο Παλλάς φορώντας ένα σικ καπέλο με βέλο. Δήλωσε ενθουσιασμένη και αγχωμένη για το αποτέλεσμα.

Πολλοί και καλοί ηθοποιοί επί σκηνής: Κατερίνα Διδασκάλου, Ευθύμης Ζησάκης, Δήμητρα Λημνιού, Βασίλης Μπισμπίκης, Τάσος Νούσιας.

Μαζί τους οι, Δημήτρης Γαλάνης, Έλενα Μεντζέλου, Ελευθερία Παρασκευά και 12μελής θίασος.

Συμμετέχει 10μελή ζωντανή ορχήστρα υπό την Διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη


Όλα γίνονται στο Καμπαρέ

Όλα τα πρόσωπα του έργου ζουν την προσωπική τους ιστορία, συνδεδεμένη με την ιστορία της εποχής. Στο κέντρο της πλοκής, η ιστορία της νεαρής performer Σάλλυ Μπόουλς, που εμπλέκεται συναισθηματικά μ’ έναν Αμερικανό συγγραφέα, τον Κλίφορντ Μπράντσο.

Σε παράλληλο επίπεδο κινείται η σχέση ενός ζευγαριού, της Φροιλάιν Σνάιντερ με τον Χερ Σουλτζ. Πάνω σε όλους αυτούς και στην ιστορία της εποχής που σηματοδοτεί την παρακμή της Δημοκρατίας στη Βαϊμάρη πέφτει η σχολιαστική ματιά του Κομπέρ, ενός πληθωρικού παρουσιαστή με σαρδόνιο χιούμορ.

Στο ρόλο του Κομπέρ ο Τάκης Ζαχαράτος & Σάλλυ Μπόουλς η Τάμτα


«Είναι ένα Καμπαρέ η ζωή, ελάτε στο Καμπαρέ»

«Είναι ένα Καμπαρέ η ζωή, ελάτε στο Καμπαρέ» γράφει σε ένα από τα τραγούδια της η Αφροδίτη Μάνου, στίχος που αποτελεί πρόσκληση από τον θίασο προς όλους.

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης

Χορογραφίες: Δημήτρης Παπάζογλου

Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος

Στίχοι: Αφροδίτη Μάνου

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Κοστούμια: Άγγελος Μέντης

Διεύθυνση Ορχήστρας - Ενορχήστρωση: Αλέξιος Πρίφτης

Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Δήμητρα Καρακωνσταντή


ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τετάρτη: 19.00 , Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.00, Κυριακή: 19.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

VIP ZΩΝΗ: 80 ευρώ

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 50 ευρώ

Α ΖΩΝΗ: 30 ευρώ

Β ΖΩΝΗ: 20 ευρώ

Γ ΖΩΝΗ: 15 ευρώ

Δ ΖΩΝΗ: 10 ευρώ

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις τηλ. Επικοινωνίας 210 3639343

Θέατρο Παλλάς

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο