παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com

Μας Αρέσουν και Προτείνουμε

5 Δεκ 2017

«Ο γάμος της Μαρίας Μπράουν» στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων «Λευτέρης Βογιατζής» (pics)


Ο «Γάμος της Μαρίας Μπράουν» υπήρξε η μεγαλύτερη επιτυχία του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ...
, ενός από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες του Γερμανικού κινηματογράφου και θεάτρου. Το έργο αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας 
με θέμα την ιστορία της Γερμανίας, αμέσως μετά την ήττα του Ναζισμού, κατά την περίοδο του οικονομικού θαύματος. 

Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο Οδού Κυκλάδων «Λευτέρης Βογιατζής» με τους Λένα Παπαληγούρα, Μάξιμο Μουμούρη, Γιάννη Νταλιάνη, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Γιώργο Συμεωνίδη και Νίκο Γεωργάκη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Σκεύας. 

Η Μαρία παντρεύεται τον Χέρμαν, εν μέσω βομβαρδισμών και ζούνε μαζί για μισή μέρα και μια ολόκληρη νύχτα. Εκείνος φεύγει για το Ανατολικό μέτωπο και η Μαρία μάταια τον περιμένει να γυρίσει. Έχοντας την πληροφορία πως είναι νεκρός, προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της, μέσα στα ερείπια του πολέμου. 

Η γνωριμία της με ένα βιομήχανο υφασμάτων της προσφέρει την ευκαιρία που ζητά. Τίποτα δεν τη σταματά μπροστά στην επίτευξη του στόχου. Κοιτάζει μόνο το μέλλον και ξεχνά το παρελθόν, προκειμένου να πετύχει το όνειρό της. Η επιστροφή του συζύγου θα ανατρέψει ριζικά την εξέλιξη των πραγμάτων. Η Μαρία Μπράουν, έχοντας βιώσει την προδοσία, οδηγείται στο αναπάντεχο και τραγικό της τέλος.
Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο