παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com

Μας Αρέσουν και Προτείνουμε

19 Δεκ 2017

Ποιος ψηφίστηκε καλύτερος ηθοποιός δράσης της Marvel όλων των εποχών - Το κοινό επέλεξε την καλύτερη κινηματογραφική ενσάρκωση υπερήρωα


Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel μόνο συστάσεις δεν χρειάζεται, έχοντας αποδώσει ζηλευτούς καρπούς από το 2008 και τον «Iron Man». ...
Εννοείται ότι έφερε στην οθόνη μερικούς από τους πλέον αγαπημένους σούπερ ήρωες και έκανε πάρτι στο box office.

Έτσι πέρασε η δεκαετία, αν και για το 2018 περιμένουμε με ανυπομονησία τους νέους «Avengers» και άλλα πολλά. Όπως μας υποσχέθηκε μάλιστα ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige, για το πολυαναμενόμενο «The Avengers: Infinity War», η ταινία «θα φέρει μαζί κάθε σχεδόν ήρωα» του σύμπαντος της Marvel την τελευταία δεκαετία.

Και μιλώντας για υπερήρωες της Marvel, καλύτερος ηθοποιός ψηφίστηκε ο Robert Downey Jr και ο ρόλος του ως Tony Stark ή αλλιώς Iron Man!


Ο Robert Downey Jr άφησε πίσω του ογκόλιθους του χώρου, όπως οι James McAvoy και Tommy Lee Jones, εξασφαλίζοντας εύκολα την πρωτιά…Τον Downey Jr τον απολαύσαμε ως Iron Man στις τρεις ταινίες του franchise, αλλά και στα «The Avengers», «The Avengers: Age of Ultron» και «Captain America: Civil War».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο