παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com

Μας Αρέσουν και Προτείνουμε

1 Δεκ 2017

Η Χέδερ Γκράχαμ θα σκηνοθετήσει ταινία για τον σeξισμό στο Χόλιγουντ


Ο σeξισμός στο Χόλιγουντ θλίβει την ηθοποιό Χέδερ Γκράχαμ, η οποία αποφάσισε να γράψει σενάριο για ταινία. Παρατηρεί...
την έλλειψη δυνατοτήτων για εξέλιξη στους γυναικείους ρόλους, οπότε όπως δήλωσε, «η μόνη μου διέξοδος για να εκφράσω τα συναισθήματά μου ήταν να γράψω και να σκηνοθετήσω μια ταινία σχετικά με το ζήτημα γιατί πίστευα ότι δεν θα αλλάξει τίποτα αλλά τώρα κάτι αλλάζει».
Η λαμπερή ηθοποιός θεωρεί ότι αν δείξει τη δική της εμπειρία σε όλον τον κόσμο θα καταφέρει να ακουστεί σε ένα σύστημα που ήταν ευνοϊκό για τους δυνατούς και ανάγκαζε τη σιωπή τους ανίσχυρους.

Μάλιστα, έλαβε την απόφαση να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο πριν από την πληθώρα κατηγοριών σeξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων στο Χόλιγουντ γενικά. 

«Η μόνη μου διέξοδος για να εκφράσω τα συναισθήματά μου ήταν να γράψω και να σκηνοθετήσω μια ταινία σχετικά με το ζήτημα γιατί πίστευα ότι δεν θα αλλάξει τίποτα αλλά τώρα κάτι αλλάζει», είπε η Χέδερ Γκράχαμ και προσέθεσε ότι ελπίζει να γίνουν πραγματικά ουσιαστικές αλλαγές.

Η Γκράχαμ είπε, καλεσμένη σε πάνελ, ότι εμπνεύστηκε να μοιραστεί τη δική της προσωπική ιστορία με τον Γουάινστιν, μετά τις δεκάδες γυναίκες που έκαναν αποκαλύψεις για τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ. Η ίδια τον γνώρισε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας για να συζητήσουν πιθανούς ρόλους όταν ο εκείνος υπονόησε ότι θα μπορούσε να πάρει κάποιους ρόλους αν κοιμόταν μαζί του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο