27 Δεκ 2017

Ο 71χρονος Σταλόνε δέχτηκε επίσκεψη από τον 70χρονο Σβαρτσενέγκερ την ημέρα των Χριστουγέννων


Είναι δύο από τα πιο εμβληματικά ονόματα στην ιστορία του κινηματογράφου.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επισκέφθηκε το σπίτι του Σιλβέστερ Σταλόνε...
την ημέρα των Χριστουγέννων, 





και ο 71χρονος ηθοποιός που έπαιξε τον Rocky ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία μαζί με το 70χρονο αστέρι του The Terminator.


“Κοιτάξτε ποιον έφεραν τα Χριστούγεννα!” έγραψε ο Stallone έγραψε. “Ο Σβαρτσενέγκερ πάντα γεμίζει το χώρο με θετική ενέργεια!”



Στη φωτογραφία, ποζάρουν και οι δύο μπροστά από το άγαλμα του Rocky, και ο Σταλόνε φορούσε ένα λευκό πουκάμισο με μαύρο παντελόνι, ενώ ο Σβαρτσενέγκερ πήγε με ένα κόκκινο πουλόβερ και μαύρο παντελόνι.

Ο Νεοϋορκέζος Σταλόνε, ο οποίος ετοιμάζεται για την καινούργια του ταινία, μοιράστηκε επίσης μία φωτογραφία που τράβηξε μαζί με την οικογένειά του μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους. Στην οικογενειακή φωτογραφία ποζάρει μαζί με τη σύζυγό του Jennifer Flavin και τις κόρες του, Sophia, Sistine και Scarlet.


Οι δυο σκληροί τύποι δεν είναι μόνο καλοί φίλοι, αλλά και καλοί συνάδελφοι, καθώς πρωταγωνίστησαν μαζί σε ταινίες όπως το Escape Plan και το The Expendables.


Ο ανταγωνισμός μεταξύ των ηθοποιών υπήρχε τότε που πρωταγωνιστούσαν σε ταινίες δράσης κατά τη δεκαετία του ’80 και του ’90 – και επικεντρώνονταν στο ποιος θα είχε την καλύτερη σωματική διάπλαση και τα περισσότερα έσοδα στο box office. 


“Ανταγωνιζόμασταν για το ποιος θα είχε το μεγαλύτερο όπλο και ποιος το μεγαλύτερο μαχαίρι. Θυμάσαι που το μαχαίρι του Rambo ήταν τόσο μεγάλο που έμοιαζε με σπαθί; Κανείς δεν είχε τέτοιο μαχαίρι!” είπε ο Άρνολντ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο