22 Δεκ 2017

Οι 6 καλύτερες ταινίες που δεν τους φαίνεται, αλλά είναι χριστουγεννιάτικες - Διαδραματίζονται σε εορταστικό φόντο


Η συντακτική ομάδα του E-Daily ψήφισε τις παρακάτω ταινίες που θα σου δώσουν ένα χριστουγεννιάτικο κλίμα αλλά δεν... θα σταθείς σε αυτό. Σε εορταστικό φόντο, οι ήρωες των παρακάτω ιστοριών κλέβουν την παράσταση!


Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς

Η Μπρίτζετ Τζόουνς είναι μια 30χρονη γυναίκα η οποία καπνίζει πολύ, πίνει πολύ, ξεστομίζει ό,τι της έρθει στο μυαλό, και γράφει κάθε μέρα στο ημερολόγιο της. Είναι υπάλληλος σε έναν εκδοτικό οίκο του Λονδίνου, που το ανέμελο αφεντικό της, Ντάνιελ Κλίβερ, μοιάζει να της δείχνει κάποιο ενδιαφέρον. Παράλληλα, ο παιδικό της φίλος Μαρκ Ντάρσι είναι κάποιος που ενδιαφέρεται αληθινά για αυτήν και έχει πολλές διάφορες με τον Ντάνιελ. H Μπρίτζετ έχει να διαλέξει έναν από τους δυο.



Ενώ εσύ κοιμόσουν

Μια υπάλληλος στο μετρό ισχυρίζεται ότι είναι η αρραβωνιαστικιά ενός γιάπη, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα. Ομως τα πράγματα περιπλέκονται όταν ερωτεύεται τον αδελφό του ασθενή.



Ο ψαλιδοχέρης

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ένος τεχνητού άνδρα με το όνομα Έντουαρντ, ο οποίος αντί για χέρια έχει ψαλίδια. Ο Έντουαρντ θα βρει καταφύγιο σε μια οικογένεια των προαστίων και θα ερωτευτεί την έφηβη κόρη τους, Κιμ.



Γκρέμλινς

Το δώρο του νεαρού Μπίλι για τα Χριστούγεννα είναι ένα μονγουάι, ένα παράξενο κατοικίδιο που παραμένει άκακο όσο ο ιδιοκτήτης του τηρεί τρεις βασικούς κανόνες: όχι νερό, όχι δυνατό φως και ποτέ φαγητό μετά τα μεσάνυχτα. Ο Μπίλι θα αποδειχθεί απρόσεκτος, με ολέθριες συνέπειες για τον ίδιο, την οικογένειά του και ολόκληρη την πόλη.




Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Η ταινία ακολουθεί τον αξιωματικό αστυνομίας της Νέας Υόρκης Τζον Μακλέιν καθώς τα βάζει με μια ομάδα εξαιρετικά οργανωμένων εγκληματιών με επικεφαλής τον Χανς Γκρούμπερ, οι οποίοι εκτελούν μια ληστεία υπό το πρόσχημα τρομοκρατικής επίθεσης και κρατούν ομήρους, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου του Μακλέιν, για να αποτρέψουν την αστυνομία από το να τους σταματήσουν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο