παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com

Μας Αρέσουν και Προτείνουμε

22 Δεκ 2017

Βρέθηκε η «απαγορευμένη» ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη που δεν έχει προβληθεί για 50 χρόνια - Πρόκειται για την ταινία «Aliki my love»


Σε μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση προχώρησε η Φίνος Φιλμ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο facebook. ...

.


Οι υπεύθυνοι της κινηματογραφικής εταιρίας βρήκαν το φιλμ μια ταινίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη η οποία δεν έχει προβληθεί επίσημα εδώ και 50 χρόνια.

Πρόκειται για την ταινία "Αλίκη" ή επί το αγγλικότερον "Aliki my love" που ήταν η πρώτη -και η τελευταία...- απόπειρα της "Εθνικής Σταρ" για διεθνή καριέρα εν έτει 1964.

Το «Aliki my love» δεν συγκίνησε το ελληνικό κοινό και σύντομα ξεχάστηκε τελείως. Λέγεται μάλιστα πως ο ίδιος ο Φίνος μετά την πρώτη προβολή της ταινίας επεδίωξε να την κρατήσει στην αφάνεια, καθώς είχε κάποιες τολμηρές σκηνές.


Οι υπεύθυνοι της Φίνος Φιλμ βρήκαν μια σχετικά καλή κόπια η οποία, όπως όλα δείχνουν θα τους επιτρέψει την ψηφιακή επεξεργασία και την προβολή της σε εξαιρετική ποιότητα.


Δείτε τη σχετική ανάρτηση στη σελίδα της Φίνος Φιλμ στο facebook.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Βουγιουκλάκη θα υποδυόταν μια νησιωτοπούλα που ερωτεύεται έναν ξένο, ο οποίος βρίσκεται στο νησί της για να εκτιμήσει μια κληρονομία που του άφησαν. Συμπρωταγωνιστής της Αλίκης, ήταν ο Τζες Κόνραντ.

Η αποδοχή της ταινίας δεν ήταν αυτή που περίμενε η ηθοποιός -δια του λόγου το αληθές, στην Ελλάδα έκοψε λιγότερα από 250.000 εισιτήρια τη σεζόν 1963-64.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο