28 Δεκ 2017

Τζέιν Φόντα: Δεν πίστευα πως θα ζούσα πάνω από 30 χρόνια


Η ηθοποιός Jane Fonda, που γιόρτασε τα 80ά γενέθλιά της στις 21 Δεκεμβρίου δηλώνει πως δεν περίμενε να φτάσει ούτε μέχρι τα 30. ...




«Δεν μπορούσα να με φανταστώ στα 30. Υπέθετα πως δε θα ζούσα πολύ και θα πέθαινα μόνη και με κάποιο εθισμό. Θεωρούσα πως αν ζούσα τόσο πολύ δε θα ήμουν υγιής, με ζωντάνια και όρεξη, ούτε πως θα δούλευα ακόμα. Είμαι ευγνώμων.» δήλωσε η ηθοποιός. 

Η μητέρα της Jane Fonda αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν 12 ετών και τον ίδιο χρόνο ο πατέρας της, Henry Fonda, ηθοποιός, ξαναπαντρεύτηκε. Έχει μιλήσει στο παρελθόν για το γεγονός ότι υπέφερε από βουλιμία, έπαιρνε παραισθησιογόνα ναρκωτικά και ως παιδί υπέστη κακοποίηση.

Η ηθοποιός βραβεύτηκε με το πρώτο της Όσκαρ το 1972 σε ηλικία 35 ετών στην ταινία «Klute» και προχώρησε ολοταχώς για το δεύτερο, στην πολεμική ταινία «Coming Home». Έγινε ακτιβίστρια, ξεκίνησε τα δικά της βίντεο γυμναστικής το 1980, παντρεύτηκε τρεις φορές και βραβεύτηκε στα Screen Actors Guild awards για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Grace and Frankie».

Γιόρτασε τα 80ά γενέθλιά της στις 21 Δεκεμβρίου. 

«Είμαι ευγνώμων που έφτασα στα 80. Πλέον είμαι λιγότερο επικριτική και συγχωρώ ευκολότερα. Θέλει δουλειά για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος» τόνισε η ηθοποιός.
Πηγή: reuters

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο