4 Νοε 2017

Τζούλια Ρόμπερτς: Έκλεισα τα 50, πρέπει να απολογούμαι επειδή μεγαλώνω;


«Ρώτησε κανείς τον Τζορτζ Κλούνεϊ ή τον Μπραντ Πιτ πώς ένιωθαν πριν κλείσουν τα 50 τους;» αναρωτήθηκε η Τζούλια Ρόμπερτς εκφράζοντας...
την αγανάκτησή της.




Πολλά έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια για τη Τζούλια Ρόμπερτς. Πλέον, ο ρόλος στον οποίο εστιάζει περισσότερο είναι αυτός της soccer mom αφού ο γιος της είναι 10 ετών και κάθε Σαββατοκύριακο τον στηρίζει στις αθλητικές του δραστηριότητες. Παράλληλα, η Ρόμπερτς είναι μαμά δύο διδύμων, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, που είναι στα 13 τους. 

Γεννημένη στις 28 Οκτωβρίου του 1967, η Τζούλια Ρόμπερτς συμπλήρωσε μισό αιώνα ζωής την εβδομάδα που πέρασε.


«Αγαπώ πάντα τα γενέθλιά μου», είπε στη συνέντευξή της στο InStyle η οποία συνοδεύεται από μια εκπληκτική φωτογράφηση. Τόνισε μάλιστα ότι και φέτος όπως κάθε χρόνο θα γιορτάσει τα γενέθλιά της με ευγνωμοσύνη. «Αυτά τα γενέθλια δεν διαφέρουν από τα προηγούμενα» ανέφερε. 

Και είναι ανένδοτη πάνω σε αυτό, εν μέρει επειδή την προβληματίζει όταν οι δημοσιογράφοι την ρωτούν για το πώς νιώθει που γίνεται 50, λες και θα έπρεπε να είναι μια ανοιχτή πληγή για εκείνη.

«Αλήθεια τώρα; Ακόμα σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε; Το ρώτησε κανείς αυτό στον Τζορτζ Κλούνεϊ ή τον Μπραντ Πιτ πριν κλείσουν τα 50 τους;» αναρωτήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός εκφράζοντας την αγανάκτησή της κάθε φορά που πρέπει να απολογείται επειδή μεγαλώνει. 


Λίγο πριν κλείσει τα 50 χρόνια ζωής και συγκεκριμένα τον περασμένο Απρίλιο, η Τζούλια Ρόμπερτς απέδειξε ότι η ομορφιά δεν σβήνει με την ηλικία κερδίζοντας για πέμπτη φορά τον τίτλο της «πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο» που απονέμει κάθε χρόνο το περιοδικό «People». 

Μια διαχρονική «Pretty Woman» και μητέρα τριών παιδιών που κατάφερε να ισορροπήσει την επαγγελματική πορεία της με την οικογενειακή της ζωή και σήμερα είναι μια όμορφη, ώριμη και γεμάτη γυναίκα.  



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο