παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

23 Οκτ 2017

18 χρόνια για να λειτουργήσει το Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου!


Δεσμεύσεις για την ολοκλήρωση του έργου του Δημοτικού Θεάτρου απέσπασε η Ζάκυνθος στο Περιφερειακό Συμβούλιο και μετά από την τοποθέτηση ...
του περ. συμβούλου Θοδωρή Καμπίτση που περιέγραψε αναλυτικά την πολύ μεγάλη καθυστέρηση της χρηματοδότησης, τοποθετήθηκε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Δ. Τσούκας.
Το θέμα του Θεάτρου μπήκε στα εκτός ημερήσιας διάταξης και όλοι οι σύμβουλοι της Ζακύνθου εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πρωτοβουλία που πήρε ο κ. Καμπίτσης.

Αρχικά ο κ. Καμπίτσης είπε ότι η Ζάκυνθος εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια προσπαθεί να λειτουργήσει το θέατρο και έκανε γνωστό πως ο φάκελος του έργου όλο κάπου κολλάει στην έδρα της Περιφέρειας. 

«Πότε λείπει το ένα χαρτί και πότε λείπει το άλλο. Αυτό γίνεται εδώ και δύο χρόνια τώρα που ο φάκελος πηγαίνει στον κ. Οικονόμου. Το Περιφερειακό συμβούλιο έχει ψηφίσει τη χρηματοδότηση και παρακαλούμε να μην υπάρξει άλλη κωλυσιεργία» είπε ο κ. Καμπίτσης.

Απαντώντας ο Αντιπεριφερειάρχης της Κέρκυρας που ασχολείται με το θέμα Διονύσιος Τσούκας είπε ότι δεσμεύεται να προχωρήσει το έργο και έκανε γνωστό πως στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει η λύση του προβλήματος με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. 

Για το ίδιο θέμα έστειλε έγγραφο στις 20 Οκτωβρίου (δηλαδή μία ημέρα πριν από το Περιφερειακό) ο Δήμος στην Κέρκυρα και εκεί εξηγούσε ότι θα αποσταλούν οι αποφάσεις και οι εγκρίσεις που ζητήθηκαν για το έργο του Θεάτρου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο