23 Οκτ 2017

18 χρόνια για να λειτουργήσει το Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου!


Δεσμεύσεις για την ολοκλήρωση του έργου του Δημοτικού Θεάτρου απέσπασε η Ζάκυνθος στο Περιφερειακό Συμβούλιο και μετά από την τοποθέτηση ...
του περ. συμβούλου Θοδωρή Καμπίτση που περιέγραψε αναλυτικά την πολύ μεγάλη καθυστέρηση της χρηματοδότησης, τοποθετήθηκε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Δ. Τσούκας.




Το θέμα του Θεάτρου μπήκε στα εκτός ημερήσιας διάταξης και όλοι οι σύμβουλοι της Ζακύνθου εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πρωτοβουλία που πήρε ο κ. Καμπίτσης.

Αρχικά ο κ. Καμπίτσης είπε ότι η Ζάκυνθος εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια προσπαθεί να λειτουργήσει το θέατρο και έκανε γνωστό πως ο φάκελος του έργου όλο κάπου κολλάει στην έδρα της Περιφέρειας. 

«Πότε λείπει το ένα χαρτί και πότε λείπει το άλλο. Αυτό γίνεται εδώ και δύο χρόνια τώρα που ο φάκελος πηγαίνει στον κ. Οικονόμου. Το Περιφερειακό συμβούλιο έχει ψηφίσει τη χρηματοδότηση και παρακαλούμε να μην υπάρξει άλλη κωλυσιεργία» είπε ο κ. Καμπίτσης.

Απαντώντας ο Αντιπεριφερειάρχης της Κέρκυρας που ασχολείται με το θέμα Διονύσιος Τσούκας είπε ότι δεσμεύεται να προχωρήσει το έργο και έκανε γνωστό πως στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει η λύση του προβλήματος με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. 

Για το ίδιο θέμα έστειλε έγγραφο στις 20 Οκτωβρίου (δηλαδή μία ημέρα πριν από το Περιφερειακό) ο Δήμος στην Κέρκυρα και εκεί εξηγούσε ότι θα αποσταλούν οι αποφάσεις και οι εγκρίσεις που ζητήθηκαν για το έργο του Θεάτρου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο