14 Οκτ 2017

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 14/10/2017


Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια πολύ όμορφη ημέρα για να την εκμεταλλευτείς προς όφελός σου....
Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει αρκετά αισιόδοξο και δυναμικό. 

.



Έχεις τη δύναμη να επιβάλεις τις πεποιθήσεις σου και να ασκήσεις πιέσεις προκειμένου να πετύχεις το σκοπό σου. Παράλληλα, είναι μια καλή ημέρα για να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να κάνεις πράγματα που θα σε κάνουν να ξεφύγεις για λίγο από την πίεση της εβδομάδας. Ο τρόπος που θα περάσεις τη βραδιά είναι στο χέρι σου, καθώς οι επιλογές θα είναι πολλές.


Αισθηματικές

Στα αισθηματικά θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ όμορφα αν θελήσεις να περάσεις την ημέρα με τον σύντροφό σου. Είσαι ευδιάθετος, γεμάτος κέφι να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, ενώ παράλληλα το έντονο συναίσθημα σε φέρνει πολύ κοντά του. Μήπως να αφήσεις τους πάντες έξω από τη βραδιά αυτή και να αφιερωθείς σε εκείνο;

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, είναι μια καλή ημέρα για να χαλαρώσεις και να ρίξεις λίγο τους ξέφρενους ρυθμούς. Πάρε το χρόνο σου για να ανασυγκροτηθείς και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις σχέδια που θα ωφελήσουν τα έσοδά σου στο μέλλον, αλλά για απόψε φρόντισε να μην ξεφύγεις.



Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα σε όλα σχεδόν τα επίπεδα. Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει πιο καλόκαρδο, γενναιόδωρο και διατεθειμένο να διασκεδάσεις. Μοιάζει σαν μια βαθιά, εσωτερική ανάγκη η τάση που έχεις να χαλαρώσεις, να ξεδώσεις και να βγάλεις από πάνω σου την πίεση που σου έχει ασκήσει όλη η εβδομάδα. Φρόντισε να το απολαύσεις και να μην δίνεις τόση σημασία στα λεγόμενα ή τις απόψεις των τρίτων. Είναι σίγουρο ότι επηρεάζεσαι, αλλά είναι στο χέρι σου να το διαχειριστείς όσο καλύτερα μπορείς.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά θα είναι μια όμορφη ημέρα. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο Ζυγό, με αποτέλεσμα να έχεις όλες τις προοπτικές για μια αρμονική συνύπαρξη με το ταίρι σου. Αν συνυπολογίσεις και το πάθος που σε χαρακτηρίζει, τότε δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την αποψινή βραδιά. Απλά ζήσ’ το!

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά είναι μια μέρα που μπορείς να κάνεις λίγο πίσω και να βρεις στιγμές χαλάρωσης. Οι απαιτήσεις είναι, σαφώς, πιο περιορισμένες, ενώ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς. Στα οικονομικά, μπορείς απλά να ακολουθήσεις τον προγραμματισμό σου για να μην αγχωθείς.


Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η διάθεσή σου είναι στα καλύτερά της σήμερα και αυτό οφείλεται κυρίως στη Σελήνη που βρίσκεται στον Λέοντα. Νιώθεις καλά και έχεις ανάγκη να περάσεις ξέγνοιαστα και διασκεδαστικά. Οι προθέσεις σου είναι ειλικρινείς και ξεκάθαρες, ενώ η πνευματική σου διαύγεια σε βοηθάει να αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου και να τις εκφράζεις ευθέως χωρίς περιστροφές. Αυτό το γεγονός ευνοεί τις σχέσεις σου, καθώς δεν αφήνει σκιές που μπορούν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά θα τα πας πολύ καλά. Οι πλανήτες ευνοούν τον τομέα των συναισθημάτων, καθώς τα φέρνουν σε πρώτο πλάνο. Η ατμόσφαιρα είναι θετικά ηλεκτρισμένη και το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να αφεθείς στη μαγεία της βραδιάς. Αν είσαι μόνος, άφησε την πόρτα ανοιχτή στη μοίρα και θα εκπλαγείς.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου δεν έχεις να φοβάσαι κάτι ιδιαίτερο τη σημερινή ημέρα. Η καλή σου διάθεση σε βοηθάει να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια υπάρχουν, ενώ έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να βάλεις υψηλούς στόχους και πολλά μπορούν να γίνουν για να τους πραγματοποιήσεις.


Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι μια μέρα που μιλάει στην ψυχή σου. Η Αφροδίτη στο Ζυγό ενισχύει την έμφυτη ευαισθησία σου, σε κάνει πιο ρομαντικό, δίνοντας έμφαση στη ρομαντική πλευρά της ζωής. Η σχέση σου είναι το επίκεντρό σου, ενώ θα έχεις όλο το χρόνο να της αφιερωθείς. Παράλληλα, η μέρα σε βοηθάει να βγάλεις στην επιφάνεια την καλλιτεχνική σου φύση. Μήπως μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση θα ήταν η επιλογή για την αποψινή βραδιά; Ίσως ακόμη ο σύντροφός σου να είναι ο ιδανικός συνοδός, ή μήπως όχι;

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου οι προβλέψεις είναι πολύ αισιόδοξες. Μια ημέρα με πολύ ρομαντισμό, συναίσθημα, πάθος και αγάπη αναμένεται να εξελιχθεί. Αν έχεις βρει το άλλο σου μισό τα πράγματα είναι απλά, αρκεί να μην χάσεις χρόνο. Αν πάλι το αναζητάς, να ξέρεις ότι που και που γίνονται και θαύματα!

Επαγγελματικές

Ο επαγγελματικός τομέας σήμερα βρίσκεται λίγο πιο κάτω στη λίστα με τα ενδιαφέροντά σου. Μπορείς να τα πας καλά χωρίς ιδιαίτερο κόπο, αλλά αυτό δεν φαίνεται να σε απασχολεί και πολύ. Στα οικονομικά, είναι μια μέρα που μπορείς να πάρεις τα ρίσκα σου. Ζύγισε τα πράγματα και προχώρα.


Λέων

Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και τα φώτα της σκηνής βρίσκονται στον πρωταγωνιστή! Είναι πολλά εκείνα τα χαρακτηριστικά σου που ενισχύονται σήμερα. Είσαι δραστήριος, δυναμικός, με θάρρος και μεγάλη καρδιά. Όλα μπορείς να τα καταφέρεις, έχοντας ως όπλα σου την πίστη στις δυνάμεις σου, αλλά και την ειλικρίνεια των προθέσεών σου. Κινήσου με πυγμή και μην φοβάσαι. Ωστόσο, φρόντισε να παραμείνεις εντός ορίων, καθώς σε κανέναν δεν αρέσει να συναναστρέφεται με αλαζόνες.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου η ημέρα αναμένεται υπέρλαμπρη. Καλή διάθεση, κέφι και πολύ συναίσθημα, συνθέτουν το σκηνικό που πρόκειται να πλαισιώσει το δικό σου έργο! Εσύ και ο σύντροφός σου θα είστε οι πρωταγωνιστές, οπότε απόλαυσέ το χωρίς ενοχές!

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και αυτό είναι συνέπεια των δικών σου επιλογών, αλλά και ιδεών. Μπορείς να πετύχεις και νιώθεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που θα σου δώσει δύναμη. Στα οικονομικά, μπορείς να βρεις εξαίσιες λύσεις που θα σου λύσουν τα χέρια.


Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη στον Λέοντα, ενισχύει το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Είσαι σε θέση να γνωρίζεις τί ακριβώς θέλεις να πετύχεις και πώς θα το κάνεις. Ο τρόπος που συναναστρέφεσαι με το κοινωνικό σύνολο σου προσφέρει «πόντους» που σε κάνουν αγαπητό, ενώ κερδίζεις τη στήριξη σημαντικών προσώπων. Η πνευματική διαύγεια που σου χαρίζει η Αφροδίτη στον Ζυγό, σε κάνει ικανό να νιώσεις τον εαυτό σου και να κάνεις τα σχέδιά σου για τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά η ημέρα είναι πολύ θερμή. Μπορείς να βγάλεις εκείνη την πτυχή του εαυτού σου που ξέρει να ζει το συναίσθημα, να παθιάζεται και να γίνεται ένα με το άλλο του μισό. Είναι από τις στιγμές που δεν σκέφτεσαι πολλά, απλά ζεις χωρίς όρια, φροντίζοντας να απολαύσεις στο έπακρο ό,τι σου χαρίζεται!

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς περισσότερο να κάνεις τον απολογισμό σου και να σκεφτείς ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να μείνεις εντός προγραμματισμού.


Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, προσφέρει την αρμονία στις σχέσεις σου, γεγονός που σε γεμίζει και σε ικανοποιεί. Απόλαυσε τη θετική επιρροή των πλανητών, παρέα με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και οικογένεια. Η χαρά είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου, γιατί το σύμπαν σου χαρίζει ισορροπία και έντονα συναισθήματα. Ο ρομαντισμός κατακλύζει τη σχέση σου και αυτό σου αφήνει μια γλυκιά αίσθηση κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Χαλάρωσε και διασκέδασε με την ψυχή σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου είναι μια ημέρα που μπορείς να βρεις πολύ χρόνο να αφιερώσεις στη σχέση σου. Σήμερα μπορείς να αποκτήσεις όμορφες εμπειρίες με το ταίρι σου, είτε μένοντας στο σπίτι, είτε διαλέγοντας να βγείτε από αυτό και να διασκεδάσετε με τον δικό σας τρόπο.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά είναι μια ημέρα που μπορείς να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Κοίτα το παρελθόν, αναγνώρισε τους αγώνες σου και ενθάρρυνε τον εαυτό σου για να συνεχίσει να προσπαθεί. Έχεις καλή διάθεση και αυτό σε κάνει πιο αντικειμενικό. Στα οικονομικά, φρόντισε να κάνεις τον προγραμματισμό σου και θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται.


Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, πάθος, ένταση συναισθημάτων, καλή διάθεση και ικανοποίηση συνθέτουν το παζλ της σημερινής ημέρας. Όπως καταλαβαίνεις, το πλανητικό σκηνικό σου φωνάζει να ζήσεις, να νιώσεις, να διασκεδάσεις. Άσε για λίγο τις έγνοιες και τα άγχη. Πέρνα χρόνο με το ταίρι σου, μίλησέ του, μοιράσου στιγμές και φτιάξε ένα σκηνικό μόνο για εσάς τους δυο. Διαφορετικά φρόντισε να εντάξεις στο πρόγραμμά σου, φίλους και πρόσωπα που αγαπάς πολύ. Διασκέδασε σταματώντας για λίγο το χρόνο!

Αισθηματικές

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό και τη Σελήνη στον Λέοντα, είναι σχεδόν παράβαση να μην δώσεις χρόνο στην αισθηματική σου ζωή σήμερα. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου, να περάσεις στιγμές πάθους και ρομαντισμού. Ακόμη και να αναζητάς το άλλο σου μισό, η τύχη είναι έτοιμη να σου χαμογελάσει. Μην πετάξεις την ευκαιρία.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια καλή πορεία. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι ιδιαιτέρως. Ακόμη και κάτι να προκύψει είναι τέτοια η ψυχική σου διάθεση που θα μπορέσεις να το τακτοποιήσεις χωρίς καθυστέρηση. Στα οικονομικά τα πας καλά, αλλά πρόσεξε μην σε παρασύρει η καλή διάθεση σε σπατάλες.


Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα αναμένεται όμορφη και για το δικό σου ζώδιο. Η κοινωνική σου ζωή είναι στα φόρτε της, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς την εικόνα σου για να πας τα σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω. Πρόσεξε μόνο να μην ξεφύγεις με την αυτοπεποίθησή σου. Μπορεί να έχεις πολλές ικανότητες αλλά μην το διατυμπανίζεις, γιατί κανείς δεν θέλει δίπλα του ένα πρόσωπο που καυχιέται. Διατήρησε χαμηλούς τόνους και απόλαυσε τη δημοτικότητά σου. Μην ξεχάσεις να οργανώσεις τη βραδιά, έτσι ώστε να διασκεδάσεις ή και -γιατί όχι;- να ξεφαντώσεις!

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αναμένονται υπέροχα. Η ατμόσφαιρα είναι θερμή, το συναίσθημα έντονο και η διάθεση φαίνεται πως είναι η καλύτερη. Μην αφήσεις το ταίρι σου παραπονεμένο. Περιμένει πολλά από εσένα απόψε, οπότε μην το απογοητεύσεις…

Επαγγελματικές

Η εργασία σου κυλάει αρκετά καλά, αλλά απόψε ασχολήσου καλύτερα με πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Μπορείς, ίσως, να οργανώσεις τις πιο σημαντικές επαγγελματικές δραστηριότητες αλλά μέχρι εκεί. Φρόντισε να βρεις χρόνο για εσένα. Τα οικονομικά καλυτερεύουν με σωστή διαχείριση.


Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα νιώθεις έντονη ενεργητικότητα και καλή διάθεση. Τίποτα και κανείς δεν σου αντιστέκεται, για αυτό εκμεταλλεύσου την ημέρα για να λύσεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν ή να ξεπεράσεις εμπόδια που σε καθυστερούσαν. Όπως και να έχει, όμως, απόλαυσε την ημέρα, διασκέδασε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και πάρε τα ρίσκα σου όπου νιώθεις έτοιμος να το κάνεις. Ειδικά, η αγάπη θέλει και αυτή το ρίσκο της. Είσαι έτοιμος να παίξεις;!

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά το κλίμα είναι ευχάριστο και αναμένεται πολύ θερμό μέχρι το βράδυ. Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τον ρομαντισμό και την αρμονία στη σχέση σου. Μην αφήσεις τίποτα να σου το χαλάσει.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου τα πας πολύ καλά και συνεχίζοντας την καλή δουλειά και τη μεθοδικότητα δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Οπότε, βρες λίγο χρόνο για σένα, για να γεμίσεις τις μπαταρίες και να ανασυγκροτηθείς. Στα οικονομικά, κάνει κινήσεις που θα αυξήσουν το εισόδημά σου. Μπορείς να το κάνεις τώρα που το μυαλό σου είναι καθαρό.


Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, νιώσε με την καρδιά σου, κατανόησε τον κόσμο με το συναίσθημα και άφησε για λίγο τη λογική σου. Φρόντισε να απολαύσεις τις χαρές της ζωής έτσι όπως σου χαρίζονται. Για σήμερα ασχολήσου με πιο ουσιαστικά ζητήματα που σχετίζονται με τον εσωτερικό σου κόσμο, τη σχέση σου με τους γύρω και άφησε εκκρεμότητες που αφορούν σε υλικά αγαθά για κάποια άλλη στιγμή. Η καλλιτεχνική σου φύση ζητάει, επίσης, την ικανοποίησή της, για αυτό μην της βάζεις φρένο σήμερα που προσπαθεί να εκφραστεί.

Αισθηματικές

Η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή φάση και η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου, αναζωπυρώνοντας το συναίσθημα. Χαλάρωσε και διώξε τις σκέψεις που σε αγχώνουν. Αν είσαι μόνος, μπορείς να περιμένεις σπουδαίες εξελίξεις απόψε.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά τα πράγματα πάνε καλά, καθώς οι κόποι σου έχουν πιάσει τόπο. Όμως, καλό είναι να κάνεις ένα μεγάλο διάλλειμα σήμερα και να αφήσεις για λίγο τα άγχη. Χαλάρωσε και πέρνα καλά με τα πρόσωπα που θέλεις. Τα οικονομικά σου εξελίσσονται καλά, αλλά για σήμερα δεν φαίνεται να σε απασχολούν ιδιαιτέρως.


Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα αναμένεται να εξελιχθεί πολύ όμορφα. Ο έντονος συναισθηματικός σου κόσμος σε φέρνει σε επαφή με τις ανάγκες και τα «θέλω» σου. Επίσης, σε κάνει να νιώθεις πιο έντονα την έλξη προς τον σύντροφό σου, ενώ η ημέρα σου χαρίζει τις προϋποθέσεις για να απολαύσεις την παρέα του, το άγγιγμά του, την αγκαλιά του… Το συναίσθημα έχει τον πρώτο λόγο και εσύ δεν έχεις κανένα δικαίωμα να σταθείς εμπόδιο. Άσε που δεν θέλεις κιόλας…

Αισθηματικές

Η αισθηματική σου ζωή είναι στο προσκήνιο. Ο σύντροφός σου και εσύ θα έχετε μια όμορφη ημέρα καθώς η διάθεσή είναι θετική, η Αφροδίτη στον Ζυγό προσφέρει αρμονία στην μεταξύ σας σχέση και είσαι διατεθειμένος να βουτήξεις στα πεντακάθαρα νερά του πάθους και του ρομαντισμού.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου μπορείς όλα να τα ξεπεράσεις καθώς το πείσμα και η αυτοπεποίθηση ενισχύουν τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να είσαι εγκρατής και να ξοδεύεις τόσο όσο αντέχει η τσέπη σου. Μην παρασυρθείς.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο