Μας Αρεσουν

παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

13 Σεπ 2017

Μετανιωμένος ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη. Ζήτησε συγγνώμη από τη χήρα του αδελφού του


Λίγο μετά το θάνατο του Στάθη Ψάλτη ειπώθηκαν λόγια βαριά, αλλά τώρα φαίνεται πως ...
γίνεται μια πρώτη προσπάθεια συμβιβασμού. Ο λόγος για τον “πόλεμο” που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον αδελφό του Στάθη Ψάλτη, 
Γιάννη Ρώτα και την χήρα του αγαπημένου ηθοποιού Χριστίνα Ψάλτη. Σε δήλωσή του μάλιστα, στην Espresso και στον Αλκίνοο Μπουνιά, ο γνωστός ηθοποιός ζητά συγγνώμη από τη νύφη του.

“Ο θάνατος του αδελφού μου και ο περίγυρος με επηρέασαν τόσο πολύ, που είπα λόγια για την Χριστίνα, τα οποία δεν έπρεπε να πω. Της ζήτησα συγγνώμη για αυτήν τη συμπεριφορά μου”, αποκάλυψε ο Γιάννης Ρώτας. Ο ίδιος λίγο μετά το θάνατο του αδελφού του είχε πάρει το μέρος της κόρης του Στάθη Ψάλτη, Μαρίας, αλλά και της πρώην συζύγου του αδελφού του Κάτιας Κύβελου και είχε μιλήσει άσχημα για την Χριστίνα Φιτσάκη. Όταν μάλιστα ερωτήθηκε ποιος ήταν ο περίγυρος που τον επηρέασε, ώστε να έχει αυτήν την άποψη για την Χριστίνα, δεν θέλησε να απαντήσει.

Ωστόσο, ένα όνειρο με τον αδελφό του που του ζητούσε να μιλήσει στην Χριστίνα, ήταν αρκετό για να έρθουν και πάλι σε επαφή. Η Χριστίνα του απάντησε στο τηλέφωνο σαν να μην συνέβη τίποτα και έδειξε ενδιαφέρον για εκείνον, κάτι που τον έκανε να αλλάξει γνώμη απέναντί της και να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις τους.

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο