Μας Αρεσουν

παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

29 Αυγ 2017

Ζήτησε η Κονιόρδου ως «οδοιπορικά» τα 5 ευρώ των διοδίων; Η απάντηση


Ζήτησε και θα λάβει ως αποζημίωση (μεταξύ άλλων) το ιλιγγιώδες ποσό των 5,60 ευρώ (2,80 ευρώ ανά διέλευση Διοδίων) για την...
συνεργάτιδά της η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου για το επερχόμενο ταξίδι τους στην Κύπρο - 
προκειμένου να υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την Κυπριακή Δημοκρατία για θέματα πολιτισμού;

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει η δημοσίευση της απόφασης που αναρτήθηκε στη Διαύγεια (με ημερομηνία 24 Αυγούστου), σύμφωνα με την οποία η υπουργός Πολιτισμού ζήτησε - και θα λάβει - εκτός από ημερήσια αποζημίωση 50 ευρώ, δαπάνη ημιδιαμονής, αεροπορικά εισιτήρια, το αντίτιμο των εισιτηρίων ΜΜΜ αλλά και της αξίας των ... διοδίων (αν γίνει χρήση ΙΧ αυτοκινήτου) προς και απο το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για τη συνεργάτιδά της, της ειδικής της συμβούλου για θέματα διεθνών σχέσεων Κυβέλη-Αικατερίνη Κούβελα. 


Ιδού η απόφαση: 

«Ακολουθήθηκε η απολύτως νομότυπη διαδικασία», σχολίασαν κύκλοι του υπουργείου Πολιτισμού στο TheTOC. «Οι φόρμες συμπλήρωσης για έγκριση εξόδων είναι απολύτως ίδιες εδώ και χρόνια», συμπλήρωσαν. Στην επισήμανσή μας ωστόσο, ότι δεν τίθεται θέμα νομικό αλλά ηθικό για το αν η υπουργός κι η συνεργάτης της διεκδικούν ακόμα κι αυτά τα 5.60 ευρώ όταν οι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λάβαμε την απάντηση ότι «δεν θα χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα η υπουργός»


Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο