1 Μαΐ 2017

Κατερίνα Βρανά: Δίνει μάχη με την προχωρημένη σηψαιμία


Δύσκολες στιγμές για τη γνωστή κωμικό που νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε...
κρίσιμη κατάσταση.
Η γνωστή κωμικός ταξίδεψε πριν από μερικές μέρες στην Kuala Lumpur, γιατί θα συμμετάσχει σε παγκόσμιο φεστιβάλ κωμωδίας.

Όμως ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα την έστειλαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Μαλαισίας καθώς της διαγνώσθηκε απειλητική σκωληκοειδίτιδα. Αντιμετωπίζει σοβαρή σηψαιμία και αναπνέει με την βοήθεια αναπνευστήρα, λόγω μόλυνσης στους πνεύμονες. «Η κατάσταση της βελτιώνεται, ωστόσο δεν ξεπέρασε τον κίνδυνο», ανέφερε ο ξάδελφος της, Αλέξανδρος Πουλίδης σε δηλώσεις του.

Η Κατερίνα Βράνα είχε κατακτήσει την τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy «Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου» που είχε διοργανώσει το Laugh Factory το 2016 .

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός «Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου»,που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά ξεκίνησε με 89 υποψήφιους από 56 χώρες που διαγωνίστηκαν και στη συνέχεια ψήφισε διαδικτυακά το κοινό. Η Κατερίνα Βρανά αναδείχθηκε στον πρώτο γύρο 15η και προκρίθηκε στον ημιτελικό.

Η Κατερίνα Βρανά, ήταν μόνη γυναίκα κωμικός που προκρίθηκε στον τελικό, κατέκτησε την τρίτη θέση, αφού συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο ψήφους.

Η Κατερίνα Βρανά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία. Από το 2014, πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας και ζει δύο τρεις μήνες τον χρόνο στην Αυστραλία. Κάνει stand-up comedy στα αγγλικά και στα ελληνικά, κι έχει δώσει παραστάσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία και άλλες

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο