2 Μαΐ 2017

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 2/5/2017


Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη...

Κριός

Μέχρι τώρα αντιμετώπιζες δυσκολίες και καθυστερήσεις στην προσπάθειά σου να υλοποιήσεις τις επιδιώξεις σου, γεγονός που σε εκνεύριζε πολύ. Σήμερα όμως τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν και να παίρνουν θετική τροπή. Έτσι, θα μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές: Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου σήμερα και φρόντισε μιλήσεις με το σύντροφό σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Εσύ που δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα, η σημερινή θέση της Σελήνης στον Λέοντα θα φέρει στο δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό.


Επαγγελματικές: Στη δουλειά σου φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό, για στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται τη σημερινή ημέρα, γι’ αυτό καλό θα είναι να κάνεις μία μικρή παύση στις φιλοδοξίες σου. Στα οικονομικά σου τα έξοδα που έχεις συνεχίζονται και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.


Ταύρος

Προτίμησε σήμερα να οπλιστείς με αισιοδοξία και θετική σκέψη, ώστε να διεκπεραιώσεις επιτυχώς τις υποχρεώσεις σου και να απαλλαγείς από ό,τι αρνητικό σε κρατούσε πίσω. Επίσης, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου να γίνεσαι ισχυρογνώμων και απόλυτος, αφού ακούγοντας κι άλλες γνώμες, ίσως βρεις λύσεις που ούτε καν φανταζόσουν.

Αισθηματικές: Στην αισθηματική σου ζωή σε περιμένει ένα όμορφο βράδυ και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου θα είναι υπέρ του δέοντος ρομαντικό. Εκμεταλλεύσου το, για να του εξομολογηθείς όσα σε αγχώνουν και βάλτε από κοινού νέες βάσεις στο δεσμό σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και βγες να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, που είναι πάντα δίπλα σου.

Επαγγελματικές: Στη δουλειά σου θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι σε καλά επίπεδα. Στα οικονομικά σου θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Τις προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου, να τις σκεφτείς πολύ καλά και μετά να τις αποδεχτείς.


Δίδυμοι

Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα και πλέον δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Οργανώσου και οπλίσου με υπομονή, προκειμένου να τακτοποιήσεις μια-μια τις υποχρεώσεις σου και να ανακουφιστείς. Με την Σελήνη στον Λέοντα να σε ευνοεί, αν συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά και με μεθοδικότητα, πολύ σύντομα θα απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Αισθηματικές: Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις, που μπορείς όμως να τις αποφύγεις. Μη φορτίσεις το σύντροφό σου με προβλήματα, που μπορεί να έχεις σε άλλους τομείς. Εσύ, που ακόμα δεν υπάρχει τίποτε στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σύντομα σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις, αν αποφασίσεις να κινητοποιηθείς.

Επαγγελματικές: Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχεις στη δουλειά σου σήμερα. Στα οικονομικά σου πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές που κάνεις, γιατί θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι επίσης να προστατέψεις τα συμφέροντά σου και να μην τα αφήσεις στο μάτι των ανταγωνιστών σου.


Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα θα είναι το αποκορύφωμα στην πίεση που έχεις δέχεσαι το τελευταίο διάστημα και πλέον έχεις ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια αντοχής σου, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διαχειριστείς τίποτα. Πάρε κάποια απόσταση από τις καταστάσεις που εκτυλίσσονται γύρω σου και συζήτησε με κοντινά σου άτομα, που ξέρεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν. Έτσι θα τα βάλεις όλα σε τάξη.

Αισθηματικές: Με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο το σύντροφό σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, αν θέλεις να διατηρήσεις την όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσά σας. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε κάνει να χαρείς, να ξέρεις το αποψινό βράδυ είναι πολύ θετικό για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές: Απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες αντιθέσεις και στην παρούσα κατάσταση δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις.


Λέων

Σήμερα θα δεις από άλλη οπτική και σαφώς πιο καθαρά τις πραγματικές διαστάσεις των καταστάσεων και των προθέσεων των γύρω σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να οργανώσεις εκ νέου τη ζωή σου και να είσαι απόλυτα σίγουρος για τις απόψεις και τις ενέργειές σου.

Αισθηματικές: Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, θα κάνουν σήμερα το σύντροφό σου να διώξει τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχει για εσένα. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που περιμένεις στη ζωή σου, άνοιξε την πόρτα της καρδιάς σου και ετοιμάσου να το υποδεχτείς πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές: Σήμερα θα έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Λέοντα. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Η διεκδίκηση μιας αύξησης από τους ανωτέρους σου, έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίαςΠαρθένος

Σήμερα οι συνθήκες είναι ιδανικές να βρεις χρόνο και να συζητήσεις με τον εαυτό σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις τις μεθόδους και τις πράξεις σου, ώστε στο μέλλον να διορθώσεις λάθη και να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές: Στα αισθηματικά θα τα πας σούπερ απόψε. Ακόμα και τα προβληματάκια που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου, σήμερα φαίνεται πως ξεπερνιούνται. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι στη ζωή σου, η σημερινή θέση της Σελήνης στον Λέοντα σου χαρίζει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές: Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε μία ενδιαφέρουσα μέρα, με σένα να γίνεσαι αποδέκτης του θαυμασμού και της εκτίμησης τόσο των συναδέλφων σου όσο και των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και ίσως πρέπει να κάνεις λίγη οικονομία και να μην ξοδέψεις πολλά χρήματα σε άσκοπες αγορές.


Ζυγός

Επιτέλους, οι κόποι και οι μεγάλες σου προσπάθειες βρίσκουν ανταπόκριση και ανταμείβεσαι αναλόγως. Αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα και σε ικανοποιεί ηθικά. Πλέον, όλα σου τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου έχουν γίνει πραγματικότητα. Μην επαναπαύεσαι όμως, και συνέχισε να αξιοποιείς κάθε προοπτική περαιτέρω εξέλιξης που σου παρουσιάζεται.

Αισθηματικές: Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή πορεία, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, που μπορεί να δημιουργούν κάποια μικρά συννεφάκια στη σχέση σας. Η σημερινή θέση της Σελήνης στον Λέοντα ευνοεί κι εσένα που δεν έχεις μόνιμη παρέα, για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές: Μην έχεις άγχος για την εργασία σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει, με τις πολυποίκιλες ικανότητές σου. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι ευκολόπιστος με άτομα που έχουν εισέλθει τώρα στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τις πραγματικές τους προθέσεις.


Σκορπιός

Το τελευταίο διάστημα επικρατούσε σύγχυση μέσα σου, όμως σήμερα αυτό αλλάζει εντελώς και θα ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στη ζωή σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να αποφορτιστείς από την πίεση που δεχόσουν. Επομένως, όλα στη ζωή σου είναι τακτοποιημένα και ήρεμα, άρα κάνε μια παύση και απόλαυσέ το.

Αισθηματικές: Εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου αυτό το βράδυ και θα περάσεις πολύ καλά και ευχάριστα μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, άλλαξε τακτική, φλέρταρε, διασκέδασε και δείξε πιο θετική διάθεση σε νέες γνωριμίες που προκύπτουν. Μην απορρίπτεις κάτι, αν πρώτα δεν έχεις αφήσει τα περιθώρια να σου δείξει τις προθέσεις του.

Επαγγελματικές: Στα επαγγελματικά σου τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές και πρέπει να είσαι σε συνεχή εγρήγορση. Στα οικονομικά σου, πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις και να τις καλύψεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.


Τοξότης

Με την Σελήνη στον Λέοντα να σε ευνοεί, ορισμένες απρόοπτες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Μην πανικοβάλλεσαι και προσπάθησε με ηρεμία να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται. Οπλίσου με υπομονή και δύναμη, και θα δεις πως σύντομα θα συντονιστείς με τα νέα δεδομένα.

Αισθηματικές: Στη σχέση σου, σήμερα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που δε θα σου αρέσουν. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και μην ξεχνάς ότι κάποιες στιγμές τα καβγαδάκια είναι το αλατοπίπερο της σχέσης. Και αν δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου, το αποψινό βράδυ θα ανεβάσει τόσο τη γοητεία σου, που σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει.

Επαγγελματικές: Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Η υπευθυνότητα που έχεις, θα σου δώσει λύσεις σε πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου με θετικά αποτελέσματα, καθώς και να παρουσιάσεις στους ανωτέρους σου τα νέα σου σχέδια, που αφορούν αποκλειστικά το αντικείμενό σου. Οι οιωνοί είναι τόσο καλοί για το ζώδιό σου και γρήγορα οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.


Αιγόκερως

Έχεις αφήσει στην άκρη πολλές άλυτες υποθέσεις του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ξανά και ξανά μπροστά σου και να σε αγχώνουν. Βρες λοιπόν σήμερα τη δύναμη και αποφάσισε να βάλεις τα πράγματα σε σειρά, ώστε να ξεκουραστείς. Μην ενθουσιάζεσαι πολύ όμως, γιατί μπορεί να κάνεις βιαστικές και λάθος κινήσεις, που θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως πρόσεχε σήμερα τα λόγια σου προς το σύντροφό σου, γιατί μπορεί να έχεις αψιμαχίες μαζί του χωρίς λόγο. Και αν ακόμη δεν έχεις κάτι που να σε ενθουσιάζει στο πλευρό σου, κάνε λίγη υπομονή και φρόντισε την εξωτερική σου εμφάνιση, ώστε να την κάνεις ακαταμάχητη και κανένας να μην μπορεί να σου αντισταθεί. Στο χέρι σου είναι!

Επαγγελματικές: Στη δουλειά σου φρόντισε να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν.


Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, με ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην επαναπαύεσαι όμως, γιατί από απερισκεψία μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη και να τα χάσεις όλα. Φρόντισε λοιπόν να παραμείνεις συγκεντρωμένος και να έχεις πάντα ως γνώμονα τη λογική, ώστε να απολαμβάνεις για πολύ καιρό ακόμα τη γενικότερη ευημερία που επικρατεί στη ζωή σου.

Αισθηματικές: Έχεις κάποιες δυσκολίες στη σχέση σου που πρέπει να τις αντιμετωπίσεις άμεσα και μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται. Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπός σου είναι δίπλα σου, τόσο για τα καλά όσο και για τα άσχημα. Μίλησε λοιπόν μαζί του και ξελάφρωσε την ψυχούλα σου. Όσο για εσένα που είσαι μόνος, προσπάθησε να γεμίσεις το χρόνο σου κάνοντας κάτι δημιουργικό και μην αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Επαγγελματικές: Στη δουλειά σου απόφυγε να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να εκνευρίσουν τους συνεργάτες σου. Θα προκύψουν νέα δεδομένα, που θα πρέπει να αποδεχτείς χωρίς περαιτέρω κουβέντες και γκρίνιες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα.


Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα θα είναι εξαιρετικά πιεστική και το πρόγραμμά σου πολύ φορτωμένο. Ωστόσο, οι αστρολογικές όψεις φαίνεται να σε ευνοούν τόσο, ώστε να διεκπεραιώσεις άμεσα όλες σου τις υποχρεώσεις και κατόπιν να αποφορτιστείς από την όλη πίεση. Στο εξής φρόντισε να είσαι οργανωμένος, ώστε να μην ξαναζοριστείς και να φτάσεις πιο κοντά στην κορυφή.

Αισθηματικές: Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου σε κάποια θέματα, που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβληματίζουν. Ο σύντροφός σου φαίνεται πως σε κατανοεί και συμπάσχει στις ανησυχίες σου. Μην τον αφήνεις άλλο λοιπόν έξω από τη ζωή σου και συζήτησε μαζί του αυτά που σκέφτεσαι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να περάσεις ένα πολύ ευχάριστο βράδυ παρέα με τους πολύ στενούς σου φίλους.

Επαγγελματικές: Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που αφορούν θέματα του παρελθόντος και συγκεντρώσου σε αυτά που θες να κάνεις από εδώ και στο εξής. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και το άγχος σιγά-σιγά θα σε καταβάλει. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα ζώδια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο