13 Φεβ 2021

Όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαικάλης «χλεύαζαν» την σeξουαλική παρενόχληση


Τις τελευταίες μέρες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων. Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης, ...πρωταγβνιστούν σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο 13 δευτερολέπτων , το οποίο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. 

 

Οι δυο ηθοποιοί πειράζουν… ο ένας τον άλλο και αυτοσχεδιάζουν. Θέμα τους είναι η σeξουαλική παρενόχληση την οποία και αντιμετωπίζουν με αστείο, προκλητικό και άκρως ειρωνικό τρόπο χλευάζοντας τις αποκαλύψεις θυμάτων «ύστερα από 20 χρόνια». Το βίντεο δεν είναι γνωστό πότε έχει γυριστεί, αλλά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι είναι του 2018.

Ο ίδιος ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά σε αυτούς που τον κατακρίνουν για το εν λόγω βίντεο λέγοντας οργισμένος: «Θέλω, επίσης, να καταγγείλω το αρρωστημένο μυαλό που σε αυτό το βίντεο που είχαμε κάνει με τον Πέτρο λένε ότι σήμερα κάνουμε σάτιρα πάνω στα θύματα της σeξουαλικής κακοποίησης. Που ήταν ένα αστείο βιντεάκι και κάποτε γέλαγαν. Επειδή τα πράγματα τα βλέπουμε κάτω από τη μία άλλη οπτική σήμερα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο