18 Μαρ 2017

ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Κ ΖΟΥΝΗ:. Στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ και εκεί η ηθοποιός είχε πει για ακόμα μια φορά ότι ο Ανγκ Λι είχε έρθει στην Ελλάδα και έκαναν πρόβες από κοντά


Στις 27 Ιανουαρίου, ο Ανδρέας Ροδίτης και η Σόνια Φίλη είχαν καλέσει την Πέμη Ζούνη στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ και...
εκεί η ηθοποιός είχε πει για ακόμα μια φορά ότι ο Ανγκ Λι είχε έρθει στην Ελλάδα και έκαναν πρόβες από κοντά, αλλά και μέσω Skype.




Βάζοντας στο Facebook του το σχετικό λινκ για τις νεότερες εξελίξεις (το Ίδρυμα Κακογιάννη κάνει λόγο για στοχευμένη απάτη μέσω διαδικτύου και καταθέτει μηνύσεις) ο Ανδρέας Ροδίτης γράφει ενοχλημένος: 

"Kι όμως φίλε μου... Επιτέλους. Καιρός ήταν. Κοροϊδευτηκαν εκπομπές τηλεοπτικές κ ραδιοφωνικές, εφημερίδες, σαιτς, κριτικοί κ φυσικά οι θεατές που πήγαν και πλήρωσαν μέσα σε τέτοιες δύσκολες εποχές.

Με κοροιδεψατε κι εμένα κ.Ζουνη. Σας ρώτησα (όταν είχατε έρθει στην ΕΡΤ κ στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ) εάν είχε έρθει στην Ελλάδα και κάνατε πρόβες ο "αθώος" Ανγκ Λι κ μου είπατε "ναι φυσικά δύο (2) φορές". Σας ρώτησα επίσης εάν δουλέψατε μαζί του μέσω Skype κ απαντήσατε καταφατικά. Κι εμένα δεν έχει σημασία αν μου λέγατε ψέματα, αλλά με εξοργίζει οτι μέσω εμου κοροϊδεύατε τον τηλεθεατή της ΕΡΤ με τη βοηθεία μου.

Κι εγώ με τη σειρά μου επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου. Ντροπές με φούντες. Και μην μιλήσει κανείς για αφέλεια. Εδώ έχουμε μια κακοστημένη εγκληματική πράξη. O tempora o mores". 


Πηγή: www.lifo.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο