29 Ιαν 2017

Μίσα Μπάρτον: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το νευρικό κλονισμό


Σοκ προκάλεσε χθες στον κόσμο της showbiz η ξαφνική νευρολογική κατάρρευση... της ηθοποιού Mischa Barton, η οποία μετά από ένα πολύ άσχημο ψυχολογικό ξέσπασμα οδηγήθηκε σε προσωρινή νοσηλεία για ψυχιατρική αξιολόγηση. 

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Πέμπτη, μετά από επεισοδιακές σκηνές που διαδραματίστηκαν στο σπίτι της και αναστάτωσαν τους γείτονές της στο Χόλιγουντ. Η Μπάρτον φώναζε ότι η μητέρα της ήταν μάγισσα και μιλούσε ακατανόητα καθώς ήταν κρεμασμένη στο φράχτη του σπιτιού της και τελικά στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και η Πυροσβεστική.

Χθες το βράδυ, η ηθοποιός δήλωσε ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από μια διανυκτέρευση και είχε ανακαλύψει από τους γιατρούς ότι κάποιος της είχε δώσει την ουσία GHB το βράδυ της Τετάρτης, ενώ γιόρταζε τα 31α γενέθλιά της. 

Η ίδια ωστόσο ισχυρίζεται ότι πήγε στο νοσοκομείο εθελοντικά και ότι εκεί ενημερώθηκε από τους γιατρούς για το γεγονός ότι κάποιος της είχε χορηγήσει κρυφά GHB.

Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους γιατρούς για τη βοήθεια και τη φροντίδα και δηλώνει πως αυτό που της συνέβη είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες που θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές όταν βγαίνουν σε κλαμπ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο