26 Μαΐ 2016

Η Μποφίλιου μιλά για την απώλεια κιλών, για το ρατσισμό που έχει δεχτεί και τη σχέση της

Τι είπε η γνωστή τραγουδίστρια

Δέχτηκε ρατσισμό για τα παραπανίσια κιλά και δεν διστάζει να το παραδεχτεί...

Η Νατάσα Μποφίλιου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Glow Magazine, εξηγεί πως αντιμετώπισε το γεγονός ότι στην αρχή της καριέρας της την κοιτούσαν με μισό μάτι, ενώ αποκαλύπτει ότι αποφάσισε να συγκατοικήσει με το άλλο της μισό!

- Μια από τις πιο αγαπημένες σου τραγουδίστριες, η Adele, έχει μιλήσει ανοιχτά για την αρχική επιφυλακτικότητα της μουσικής βιομηχανίας απέναντι στα κιλά της. Εσύ βίωσες κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν;

Ένιωσα ρατσισμό για τα παραπάνω κιλά μου, έχω δεχτεί, όμως, και άλλου είδους ρατσισμό, που μπορεί να πονάει περισσότερο. Όλοι μας δεχόμαστε, εσύ δεν έχεις δεχτεί; Εμένα, για παράδειγμα, πολλές φορές με κοιτούσαν με μισό μάτι επειδή ήμουν πολύ νέα, π.χ. στη δουλειά, και διεκδικούσα χώρο, μέχρι το ότι ήμουν γυναίκα. Τα ξεπέρασα, όμως, όλα αυτά και προχώρησα, γιατί μέσα μου ήξερα τι ήθελα να κάνω και πώς να το κάνω. Τώρα σχετικά με την Adele, για μένα είναι μεγάλη η μαγκιά της να ανατρέψει το στερεότυπο ενός ολόκληρου star system, ούσα ο εαυτός της και να έχει καταφέρει σήμερα να είναι η Νο1 σε πωλήσεις γυναίκα τραγουδίστρια. Ίσως σου φανεί λίγο χαζό αυτό που θα σου πω, αλλά νιώθω σαν να τη γνωρίζω καλά. Νιώθω ότι καταλαβαίνω τον κώδικά της. Είμαι μεγάλη fan της, τη θαυμάζω απεριόριστα.


- Το τελευταίο διάστημα στις παρέες συζητάμε πόσο πολύ αδυνάτισες. Πώς το πέτυχες;

Δεν ήταν αυτοσκοπός μου, απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου. Για την ακρίβεια, επειδή όλο το προηγούμενο διάστημα δε δούλευα, σταμάτησα να τρώω αργά το βράδυ. Προφανώς, όλο αυτό είχε αποτέλεσμα. Το παράξενο είναι πως έτσι ακριβώς ήμουν όταν ξεκίνησα το τραγούδι κάποια χρόνια πριν, στην πορεία κάπου – κάπως χάσαμε την μπάλα με τη διατροφή (γέλια).


- Το στιλ και η αισθητική σου είναι ρετρό και θυμίζεις ντίβες περασμένων δεκαετιών. Σε ποια εποχή θα ήθελες να έχεις γεννηθεί;

Σίγουρα σε μια παλιότερη δεκαετία. Να σου πω, όμως, την αλήθεια; Όλο αυτό το στιλ, με το ξανθό μαλλί και τα κόκκινα χείλη, τότε είχε και μια στρατηγική από πίσω του. Ήθελα να φαίνομαι μεγαλύτερη από την ηλικία μου, δεν ήθελα να λένε «τι να μας πει τώρα αυτό το μικρό κοριτσάκι με τα καστανά μαλλιά»; Ήθελα να δημιουργήσω μια περσόνα που να παραπέμπει σε άλλες εποχές και να με ξεχωρίσει. Τώρα, στη φάση που βρίσκομαι νιώθω καλύτερα με την τωρινή μου εικόνα.


- Τα τελευταία χρόνια συγκατοικείς με τον σύντροφο και παραγωγό σου στην Καλλιθέα. Πώς νιώθεις που τα media αρχίζουν να ρίχνουν κλεφτές ματιές στην προσωπική σου ζωή; Σε αγχώνει ή this is the game;

Έχω την αίσθηση ότι δεν ασχολούνται ιδιαίτερα μαζί μας, υπό την έννοια ότι δε συχνάζουμε σε κοσμικά μέρη, δε δίνουμε στόχο και σε τελική ανάλυση, δε μας ενδιαφέρει αυτό το παιχνίδι. Μπορώ να καταλάβω κάποιες φορές το ενδιαφέρον του κόσμου να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή ενός δημόσιου πρόσωπου, αλλά στη δική μας περίπτωση η ζωή μας είναι πολύ… φυσιολογική. Δε νιώθω ότι υπάρχει λόγος να «πουλάει».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο