10 Μαρ 2016

Τι λέει η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από αρκούδα για τη σκηνή του Ντι Κάπριο στην «Επιστροφή»


Η 64χρονη Allena Hansen είναι μια γυναίκα που επέζησε από την επίθεση μιας αρκούδας και σχολιάζει τη γνωστή σκηνή..... με την αρκούδα και το Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στην ταινία «Η Επιστροφή».

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από μια μικρή αρκούδα στο σπίτι της στην Καλιφόρνια τον Ιούλιο του 2008 και έχασε 14 δόντια, με το ζώο να την δαγκώνει -μεταξύ άλλων- στη μύτη και τα αυτιά της. Χρειάστηκε να υπομείνει δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ πέρασαν χρόνια μέχρι να αναρρώσει εντελώς από την επίθεση.

Σχολιάζοντας την ταινία «Η Επιστροφή», η γυναίκα αναφέρει πως αν κρίνει κανείς από τις δικές της φωτογραφίες προσώπου όταν δέχτηκε επίθεση από αρκούδα, η κατάσταση του Ντι Κάπριο φαινόταν πολύ ελαφριά και επίσης ότι μια αρκούδα δεν πεθαίνει τόσο εύκολα, με μαχαιριές, όπως δείχνει η ταινία.

Η σκηνή δεν την πείθει (το αντίθετο μάλιστα, ίσως της προκαλεί και γέλιο) και δεν της φαίνεται καθόλου αληθοφανής σε σχέση με το τι θα συνέβαινε σε μια πραγματική επίθεση από αρκούδα.

Η Hansen δέχτηκε την επίθεση όταν είχε πάει βόλτα με τα σκυλιά της κοντά στο σπίτι της. Ξαφνικά έκανε την εμφάνισή της η αρκούδα η οποία την έριξε στο έδαφος, της έσκισε το δέρμα και την δάγκωσε, ενώ από τύχη δεν την σκότωσε. Ευτυχώς μαζί της ήταν τα σκυλιά της που γάβγιζαν συνεχώς με αποτέλεσμα κάποια στιγμή η αρκούδα να σταματήσει και να αφήσει ήσυχη τη γυναίκα.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η ίδια, κατάφερε να γυρίσει στο αυτοκίνητό της και να οδηγήσει για περίπου 3 χιλιόμετρα μέχρι τον πλησιέστερο πυροσβεστικό σταθμό. Έπειτα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση 10 ωρών για τα τραύματα στο πρόσωπό της.

Σήμερα η 47χρονη έχει αναρρώσει και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή…



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο