11 Μαρ 2016

Κατσούλης - Καραβάτου για τη φωτογράφιση σαν πρόσφυγες: «Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το τελικό αποτέλεσμα»


Εξηγούν γιατί συμμετείχαν στη συγκεκριμένη φωτογράφιση και τονίζουν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη για το αποτέλεσμα αυτής

Χτες, η Τάνια Τσανακλίδου, εμφανώς απογοητευμένη από το αισθητικό απότελεσμα.... της φωτογράφισης που φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού, τόνισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. «Ντρέπομαι που υπάρχω σε αυτό το εμετικό εξώφυλλο κι ας μην φωτογραφήθηκα. Βλακεία μου και λάθος», έγραψε χαρακτηριστικά η ερμηνεύτρια. 

 Η Σία Κοσιώνη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Κρατερός Κατσούλης, η Κατερίνα Καραβάτου, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Δήμητρης Αλεξάνδρου κα ο Ιβάν Σβιτάιλο, πόζαραν στο εξώφυλλο του εβδομαδίαιου περιοδικού Down Town, σαν πρόσφυγες. 


Το πρωί της Παρασκευής, ο Κρατερός Κατσούλης, μέσα από τα social media εξηγεί γιατί μαζί με τη σύζυγό του, συμμετείχε στη φωτογράφιση. 

«Επειδή έγινε μεγάλο θέμα με το εξώφυλλο του DownTown η θέση μας είναι αυτή: Πριν από ένα μήνα μας ζητήθηκε να συμμετάσχουμε στη φωτογράφιση ενός τεύχους αφιερωμένο στους μετανάστες και στους αγρότες. Δεχτήκαμε όπως έχουμε κάνει σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν που αφορούσαν σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα (διαβήτης, aids, βία κατά των γυναικών, αυτοάνοσα νοσήματα και άλλα) γιατί θέλουμε πάντα να ευαισθητοποιούμε τον κόσμο όταν υπάρχει ανάγκη κι αυτό μας ζητείται. Ουδέποτε υπήρχε πρόθεση από μέρους μας για συμμετοχή σε οποιαδήποτε προσπάθεια εμπορευματοποίησης ενός τόσο σοβαρού θέματος και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς - με πολλή χαρά - θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες όποτε χρειαστεί, σε όποιον χρειαστεί, με οποιονδήποτε τρόπο», έγραψε ο ηθοποιός.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο