29 Φεβ 2016

Ζώδια Εβδομάδας: 29 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου


Τι μας περιμένει; Τα ζώδια ξέρουν!


Κριός

Θα σας χαρακτηρίσει μια τάση επιβολής, διεκδικώντας τον έλεγχο των καταστάσεων, με σκοπό ....να περάσετε στους άλλους τις απόψεις και τις ιδέες σας, ώστε να πάρετε το πάνω χέρι.
Ταύρος

Θα νιώσετε ελεύθεροι να εκφρασέτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, χωρίς ενδοιασμούς. Αυτές οι αποκαλύψεις, αν και αρκετά τολμηρές, θα σας οδηγήσουν σε καλά αποτελέσματα.
Δίδυμοι

Ιδιαίτερα παρορμητικοί θα γίνετε τις ημέρες που έρχονται και αυτό πιθανότατα να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες πράξεις. Καλό θα ήταν λοιπόν, να αποφύγετε τις βεβιασμένες κινήσεις και να περάσετε σε εσωτερικές αναζητήσεις.
Καρκίνος

Μάλλον θα πάρετε μια βιαστική αποφάση για να κλείσετε θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό, επειδή νιώθετε πως δεν μπορείτε πλέον να τα διαχειριστείτε. Καλύτερα όμως, να ποφύγετε να πέσετε θύμα της ανασφάλειας σας.
Λέων

Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα εμφανιστούν για εσάς, όμως αν εστιάσετε στα αποτελέσματα και όχι στις αφορμές των γεγονότων, θα καταφέρετε να κλείσετε με επιτυχία επίμαχα θέματα.
Παρθένος

Μια απρόσμενη, αλλά ευχάριστη συνάντηση με μια παλιά σας αγάπη θα αναστατώσει την καρδιά σας, οπότε και θα σκεφτείτε ξανά το παρελθόν και θα αναθεωρήσετε. Θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε καταστάσεις που σας απομάκρυναν και να δώσετε νέες υποσχεσείς για το μέλλον.
Ζυγός

Πρέπει να προσπαθήσετε να μείνετε όσο πιο ήρεμοι μπορείτε, μιας και πρόβλεπονται αρκετοί εκνευρισμοί και διαμάχες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Απλώς κάντε λίγη υπομονή και όλα θα περάσουν.
Σκορπιός

Εντάσεις με φιλικά σας πρόσωπα προβλέπονται για αυτήν την εβδομάδα, όμως αν αποφύγετε το κακεντρεχές ύφος και μιλήσετε με ειλικρινεία, τότε θα αποφεχθούν πολλές παρεξηγήσεις.
Τοξότης

Σε περίπτωση που βιώνατε μια ερωτική στασιμότητα, ήρθε η ώρα να μάθετε πως αυτή η κατάσταση θα τελειώσει και μια νέα γνωριμία θα σας ενθουσίασει πολύ και μάλιστα, θα έχει πολύ καλές προοπτικές!
Αιγόκερως

Πολύ θετικές εξελίξεις αναμένονται στα επαγγελματικά σας, καθώς κάτι νέο που ετοιμάζατε εδώ και καιρό, θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Οπότε, απλώς εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και όλα θα πάνε καλά.
Υδροχόος

Λίγο υπερβολικοί θα είστε στις αντιδράσεις σας για όλα, οπότε καλό να είναι να προσέξετε αυτήν την συμπεριφορά, όταν αντιληφθείτε ότι σας βγαίνει.
Ιχθείς

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, θα σας αποκαλύψει μετά από πολύ καιρό το μεγάλο μυστικό που έκρυβε. Αντιμετωπίστε το με ψυχραιμία και να ξέρετε πως οι αλλαγές που τα νέα δεδομένα θα φέρουν, θα είναι θετικές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο