19 Ιαν 2016

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ «ΒΟΜΒΑ»! Τίτλοι τέλους για την πιο δημοφιλή ελληνική σειρά!

Πολλές φορές έχουμε ζήσει στην ελληνική τηλεόραση το να κόβονται ξαφνικά και άδοξα, σειρές οι οποίες πρόλαβαν να αγαπηθούν από το τηλεοπτικό κοινό.

Έτσι για ακόμη μια φορά.... ένα αγαπημένο σίριαλ έρχεται να προστεθεί στην μακρόσυρτη λίστα και να ολοκληρωθεί χωρίς καν φινάλε και αυτό δεν είναι άλλο από το «Κάτω Παρτάλι».


Το σίριαλ κατάφερε μέσα σε λίγο καιρό να κλέψει τις εντυπώσεις και να χαρίσει άφθονο γέλιο στον κόσμο που το αγκάλιασε, βέβαια με τα νέα δεδομένα φαίνεται πως το Κάτω Παρτάλι έχει είδη πάρει… την κάτω βόλτα.


Και οι τελευταίες προθεσμίες ξεπεράστηκαν και η άρνηση των μετόχων να βάλουν λεφτά στο σταθμό μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου οδηγεί ένα από τα τελευταία «βαριά χαρτιά» του καναλιού απέναντι… Ο Λευτέρης Παπαπέτρου ήδη έκανε το πρώτο του ραντεβού στον ΑΝΤ1 και θα ακολουθήσει ένα ακόμη τις επόμενες ημέρες με τον Τζόνι Καλημέρη.

Ο σεναριογράφος έχει προτείνει ήδη δύο σειρές στο κανάλι που έκανε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία, τα «Εγκλήματα». Και οι δύο είναι φυσικά κωμωδίες απλά η μία έχει ελαφρώς υψηλότερο μπάτζετ από την άλλη γιατί έχει πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Μάλιστα ο πετυχημένος δημιουργός έχει ήδη στο μυαλό του και τους ηθοποιούς με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί.

Στο Mega εννοείται πως τα διευθυντικά στελέχη της ψυχαγωγίας θέλουν ο Παπαπέτρου να μείνει στο δυναμικό του σταθμού ωστόσο τα χέρια τους είναι «δεμένα» όσο το ταμείο του καναλιού παραμένει άδειο με την κατάσταση να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα… Πάντως τα όσα ακούγονται περί μετακόμισης του «Παρταλιού» στον ΑΝΤ1 είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο