2 Ιουλ 2015

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ- Πως αντέδρασε στη φράση «Είστε Χούντα»(ΒΙΝΤΕΟ)

«Στον αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA παρενέβη τηλεφωνικά ο ηθοποιός, Κλέων Γρηγοριάδης ο οποίος εξέφρασε τη γνώμη του για τον τρόπο με τον οποίο....
λειτουργούν τα Μέσα- Μαζικής- Ενημέρωσης τη δύσκολη αυτή περίοδο, που ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει λόγω δημοψηφίσματος 

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι μεταξύ των 200 ατόμων από το χώρο του πολιτισμού, οι οποίοι τάσσονται υπέρ του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα.

Στο πλαίσιο αυτό, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε πως «το διακύβευμα του δημοψηφίσματος είναι αν εμείς, οι Έλληνες θα συνεχίσουμε να αποφασίζουμε για τις τύχες μας ή όχι».

«Αλλιώς θα έχουμε χούντα», πρόσθεσε.

«Δράττομαι της ευκαιρίας, μιας και είμαι στο MEGA, να πω ότι η συμπεριφορά των ιδιωτικών σταθμών είναι αήθης», συνέχισε ο ηθοποιός.

«Φιλοξενείστε σε έναν από αυτούς τους σταθμούς, ο οποίος και σας δίνει βήμα τώρα», είπε η παρουσιάστρια. Ενώ ο ηθοποιός συνέχισε

«Έχετε την αίσθηση ότι δίνεται ισότιμο χρόνο σε όλους; Δίνεται το ίδιο βήμα στη μία άποψη και στην άλλη; Έχετε την αίσθηση ότι στο ζύγι, είστε εντάξει;».

«Εγώ μπορώ να σας μιλήσω μόνο για το MEGA», του απάντησε η Σαράφογλου, με τον κ. Γρηγοριάδη να συνεχίζει: «Μα για το ΜEGA σας μιλάω κι εγώ».

Η παρουσιάστρια βλέποντας την επίθεση του ηθοποιού, διέκοψε την επικοινωνία τους!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο